Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
I już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia noObiecuję, jak boga kocham (czyli wiadomo, że pewnie przełożysz nie raz przez kolano;-p)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia noObiecuję, jak boga kocham (czyli wiadomo, że pewnie przełożysz nie raz przez kolano;-p)
Ja to o której bym miała nie wstać, to w roboczodzień w łóżku tak około 23:15.Ej, o której się chodzi spać jak trzeba o 6 wstać obiad gotować?
spokojnie, właśnie doszłam do wniosku, że w sumie ta wizja mnie kręci, mogę @Nasturtium przekładać przez kolanoI już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia no
No, a jak, żeby nie było, że jestem niesłowną;-pI już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia no
Miałam właśnie napisać, że generalnie ja to lubię , także no......;-pspokojnie, właśnie doszłam do wniosku, że w sumie ta wizja mnie kręci, mogę @Nasturtium przekładać przez kolano
ja właśnie też lubię być przekładana, ale coś kuszącego jest też w przekładaniu, więc pilnuj sięMiałam właśnie napisać, że generalnie ja to lubię , także no......;-p
Całuje i przytulam i głaszcze po główce, jeśli lubiszWiem, że masz racje, i tu kropka, jedna. Prawda jest taka, że ja na chwilę się "rozwalam", ale zawsze potem przychodzi mobilizacja. Tak, czy inaczej, bardzo Wam dziękuję za postawienie mnie do pionu, nie wyobrażam sobie gdybym miała teraz żyć z tymi moimi rozkminami bez Was
„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?ja właśnie też lubię być przekładana, ale coś kuszącego jest też w przekładaniu, więc pilnuj się
Lubię, głaskanie to tylko po główce, dobrze trafiłaś . Dziękuję .Całuje i przytulam i głaszcze po główce, jeśli lubisz
Jesteśmy tu dla siebie wspólnie, żeby się stawiać do pionu, dawac sobie wirtualnie po twarzy, wspierać i pocieszać, wiec korzystaj