reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Z mojej zjebanej głowy, no bo skąd.
A na serio- ta lekarka ostatnio na wizycie mi powiedziała- jajnik lewy słabo wygląda to by się zgadzało ze słabym amh, i tak sobie teraz to skleiłam.
Chaosie mój cudowny, Chaosie mój kochany, gdyby prędkość Twoich myśli mogła wytwarzać energię, to by nam elektrownie jądrowe potrzebne nie były! Znów się sama zaprowadzasz w jakiś dziwny kozi róg, nie warto 😘

Chaosie mój cudowny, Chaosie mój kochany, gdyby prędkość Twoich myśli mogła wytwarzać energię, to by nam elektrownie jądrowe potrzebne nie były! Znów się sama zaprowadzasz w jakiś dziwny kozi róg, nie warto 😘
No wiem, jak już przez 5 minut mam względny spokój to zaraz znowu się nakręcam ....ech, jestem samozagładą :(

Teraz tak myślę, że chodziło jej o to, że właśnie ten jeden jajnik jest za mały.
Ileż to razy na usg robią pomiary i za każdym razem inne. Nie ma co temu wierzyc. Później w ciąże zachodzi się z endometrium 5mm albo gdy lekarz mówi, ze nie było owu. Raz widza coś drugi raz coś innego.
I dobrze wiesz, ze to nie pomoze, mamy tu gorszy moment, ale zobacz, w którym już momencie jesteś. Już wiesz, co robicie, jest jakiś plan, akcja, musisz tylko czekać, tak jak zawsze. Głowa do góry i uśmiech 😘😘

No wiem, jak już przez 5 minut mam względny spokój to zaraz znowu się nakręcam ....ech, jestem samozagładą :(
masz nas od tego, by Cię przed tą samozagładą powstrzymywać. Zapisz to sobie na listę pytań, dla własnej spokojności, bo wiem, że nie odpuścisz i doczekaj jak cykl przykazał do końca, a przynajmniej na 7dpo. Zrobisz proga, zaczniemy kombinować co dalej. Nie wszystko na raz 😘

O widzę temat zwierzaków. Rzygających ale co tam :p
Jakie macie zwierzaki w domu?
U mnie 3 koty (kociara ze mnie okropna)
I mąż ma rybkiw domu w akwarium i na dworze w oczku.
Pol roku temu musieliśmy uspać naszą 17-letnią suczkę :/
Mam dwa koty, dbam o nie, karmię, leczę, ale czekam aż dokonają żywota i nigdy więcej

reklama
Do góry