reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

O widzę temat zwierzaków. Rzygających ale co tam :p
Jakie macie zwierzaki w domu?
U mnie 3 koty (kociara ze mnie okropna)
I mąż ma rybkiw domu w akwarium i na dworze w oczku.
Pol roku temu musieliśmy uspać naszą 17-letnią suczkę :/
Ja nie mam zwierząt (chyba, że liczą się myszy na strychu). Chcielibyśmy psiaka, ale ilość godzin, które spędzamy poza domem jest na tyle duża, że szkoda zwierzaka.

reklama
Dziewczyny, wielkość jajników powinna być stała prawda? Tak teraz spojrzałam na moje ostatnie dwa usg, do których mam opis.
I tak usg z 22.10- jajnik prawy 35x25, lewy 36x24, natomiast usg z ubiegłej środy- prawy 35x19, lewy 18x15....To ten lewy bardzo by się zmniejszył, kurde, już mam z tyłu głowy menopauzę :(

ja mam kotka i psa, ale piesek stróż na podwórku. Chciałabym kolejnego kota ale Stary nie pozwala xD

takie macie mocne miesiaczki? Ale to są naturalne czy wywoływane ? 😀 ja to slabe dość po duphastonie
ja mam różnie. Są miesiące gdzie w ogóle nie czuję, ale najczęściej muszę wziać jakąś tabletkę i jest normalnie. Czasem zdarzają mi się cieżkie jak w tym miesiącu

Ja niestety nie mam (mamy za małe mieszkanie) ale marzę o psince ❤️
Kiedyś miałam rybki, psa, żółwia 🙂

Dziewczyny, wielkość jajników powinna być stała prawda? Tak teraz spojrzałam na moje ostatnie dwa usg, do których mam opis.
I tak usg z 22.10- jajnik prawy 35x25, lewy 36x24, natomiast usg z ubiegłej środy- prawy 35x19, lewy 18x15....To ten lewy bardzo by się zmniejszył, kurde, już mam z tyłu głowy menopauzę :(
wyrzuć wszystko co masz z tyłu głowy!!

reklama
ja mam kota i świnkę morska. Kilka lat temu odszeszla.od nas sunia golden retriever, kochana psinka ale ciężko zachorowała 😥 teraz planujemy wciąż berneńczyka ale dopiero jak wprowadzimy się do docelowego mieszkania bo tam będzie spory ogród.

Do góry