Nasturtium
Fanka BB :)
No, ale przyznasz, że takie zmniejszenie nie jest normalne?wyrzuć wszystko co masz z tyłu głowy!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, ale przyznasz, że takie zmniejszenie nie jest normalne?wyrzuć wszystko co masz z tyłu głowy!!
Wydaje mi się, że kwestia jest jak ten jajnik na usg się ułożył. Podpytaj o to na kolejnej wizycie, ale nie przejmuj się!No, ale przyznasz, że takie zmniejszenie nie jest normalne?
Prawdopodobnie 11 dpo, ale raczej nie nastawiam się na II kreski, bo mnie łamie w kościacha który jesteś dpo?
Ja już mam wizję, że moje amh jest pewnie jeszcze niższe niż było, bo skoro jajnik idzie w dół to i amh pewnie....Wydaje mi się, że kwestia jest jak ten jajnik na usg się ułożył. Podpytaj o to na kolejnej wizycie, ale nie przejmuj się!
moje jajniki też mają różne rozmiary na każdym usgNo, ale przyznasz, że takie zmniejszenie nie jest normalne?
a skąd pomysł, że wymiary jajnika i amh są powiązane?Ja już mam wizję, że moje amh jest pewnie jeszcze niższe niż było, bo skoro jajnik idzie w dół to i amh pewnie....
Ale aż tak różne też się zdarzają? Oczywiście te dwa usg robione przez innych lekarzy.moje jajniki też mają różne rozmiary na każdym usg
Ja generalnie jestem kociarą, ale odkąd mi kot zaginą to nowego nie brałam jeszcze się nie pozbierałam na tyle, żeby inny mógł się pojawić , obecnie na stanie chomik syryjski, marzenie męża.O widzę temat zwierzaków. Rzygających ale co tam
Jakie macie zwierzaki w domu?
U mnie 3 koty (kociara ze mnie okropna)
I mąż ma rybkiw domu w akwarium i na dworze w oczku.
Pol roku temu musieliśmy uspać naszą 17-letnią suczkę :/
Z mojej zjebanej głowy, no bo skąd.a skąd pomysł, że wymiary jajnika i amh są powiązane?
Co znaczy słabo wyglada? Ja miewałam usg, gdzie nie bylo na jajniku w fazie folikularnej nic a nic, nawet jednego pretendenta do owu, jakby pusty. Nikt nie skomentował, mówili tylko, ze z tego jajnika w tym cyklu nie będzie owu na bankZ mojej zjebanej głowy, no bo skąd.
A na serio- ta lekarka ostatnio na wizycie mi powiedziała- jajnik lewy słabo wygląda to by się zgadzało ze słabym amh, i tak sobie teraz to skleiłam.