Nasturtium
Fanka BB :)
Ja z kolei nie lubię musztardy, ale spróbuję chyba jeszcze zjeść kolejną bułkę z ketchupem.a czujesz musztardę? Bo taka kanapka z musztarda i jalapenio to moja ulubiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z kolei nie lubię musztardy, ale spróbuję chyba jeszcze zjeść kolejną bułkę z ketchupem.a czujesz musztardę? Bo taka kanapka z musztarda i jalapenio to moja ulubiona
mój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panelebo to się najpierw odkurza z największego syfu, a później spryskuje taka pianką do prania tapicerki i jak ta pianka wyschnie, to ja się odkurza.
Polecam piankę na zarzygane przez koty dywany i kanapy. (#reklama)
A moja kochana psinka zawsze lubiła narzygać na łóżko, często wręcz biegła żeby zdążyć tam tego dokonać.mój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panele
mój jeden kot tak ma, że zeskanuje np. z kanapy i rzyga tylko na łatwo ścieralne powierzchnie. Pozostała dwójka rzyga gdzie się da. Ostatnio jeden skubaniec narzygal leżąc na mojej stercie z wypranymi ciuchamimój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panele
Piszę w czasie przeszłym, bo ostatnio, odpukać, nie rzyga.A moja kochana psinka zawsze lubiła narzygać na łóżko, często wręcz biegła żeby zdążyć tam tego dokonać.
Ja jak miałam mojego kicura, to raz go zamknęłam w kuchni przez przypadek i wyszłam z domu( kuweta była w pokoju). Nie było mnie kilka godzin , kocisko poczuło zew natury natury i po powrocie czekałam mnie mini kupa w zlewiemój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panele
sama jesteś sobie winna!Ja jak miałam mojego kicura, to raz go zamknęłam w kuchni przez przypadek i wyszłam z domu( kuweta była w pokoju). Nie było mnie kilka godzin , kocisko poczuło zew natury natury i po powrocie czekałam mnie mini kupa w zlewie
Biedna . Ja mam tak zwykle pierwsze dwa dni.Jezu jeszcze czołga mnie ten okres. Przez chwile było dobrze a teraz znów nie mogę siedzieć, męczę się wejściem po schodach, dramat
Niestetysama jesteś sobie winna!