reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
bo to się najpierw odkurza z największego syfu, a później spryskuje taka pianką do prania tapicerki i jak ta pianka wyschnie, to ja się odkurza.

Polecam piankę na zarzygane przez koty dywany i kanapy. (#reklama)
mój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panele :D

mój kot jest durny, ale na szczęście bardzo porządny. Nigdy nie nasrał poza kuwetę a narzygał tylko na panele :D
mój jeden kot tak ma, że zeskanuje np. z kanapy i rzyga tylko na łatwo ścieralne powierzchnie. Pozostała dwójka rzyga gdzie się da. Ostatnio jeden skubaniec narzygal leżąc na mojej stercie z wypranymi ciuchami 🥺

Ja jak miałam mojego kicura, to raz go zamknęłam w kuchni przez przypadek i wyszłam z domu( kuweta była w pokoju). Nie było mnie kilka godzin , kocisko poczuło zew natury natury i po powrocie czekałam mnie mini kupa w zlewie😆

reklama
Do góry