reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dopiero nadrobiłam te wszystkie strony :-)
Udanych walentynek dla Was :-)
My mieliśmy juz trochę w tamtym tygodniu kolacja, dzis piekę szarlotke (o ile wyjdzie bo siedzi w piecu ), ktorą podam z lodami i bitą smietaną :-) jutro jeszcze jakaś kolację zaliczymy.
Jutro jadę do Kliniki, niby Pani Profesor stwierdziła ze zatrzyku nie dajemy bo sam pęknie (ale mam mega stres itp. mega się boję)..

Czy ja Wam kiedyś wspomniałam jak bardzo nienawidzę być na duphastonie 🤔🤔🤔 Nosz kurwwwa brakuje mi słów.. spać mi się chce non stop i ledwo na oczy patrzę, cycki mi eksplodują a sutkami to chyba mogłabym zabić, dziś jeszcze doszło wkurwienie więc maż nawet nie wie jakie będzie miał super walentynki 😂 Przepraszam ale jestem wkuuuuuuuuuuuuuurwiona 😤😤😤😤

arnold schwarzenegger death GIF

Czy ja Wam kiedyś wspomniałam jak bardzo nienawidzę być na duphastonie 🤔🤔🤔 Nosz kurwwwa brakuje mi słów.. spać mi się chce non stop i ledwo na oczy patrzę, cycki mi eksplodują a sutkami to chyba mogłabym zabić, dziś jeszcze doszło wkurwienie więc maż nawet nie wie jakie będzie miał super walentynki 😂 Przepraszam ale jestem wkuuuuuuuuuuuuuurwiona 😤😤😤😤

arnold schwarzenegger death GIF
ojoj tez biore duphaston, ale nie myslalam nigdy o jego skutkach hmmm. Nerwowa tez bywam nieraz mocno moze faktycznie cos z tego jest. Zmeczona jestem prawie zawsze, ale zwalałam to na opiekę nad córką :-)

A ja dzisiaj zrobię falafle z jakimś słonym sosem. Słony to smak, który jeszcze względnie najbardziej czuję.
I jak nigdy mam ochotę na pieczywo, którego smaku jednak za bardzo nie czuję, dzisiaj sobie posypałam chleb solą to był super 😋

A ja dzisiaj zrobię falafle z jakimś słonym sosem. Słony to smak, który jeszcze względnie najbardziej czuję.
I jak nigdy mam ochotę na pieczywo, którego smaku jednak za bardzo nie czuję, dzisiaj sobie posypałam chleb solą to był super 😋
A dodam, że ja ogólnie ostatnio jem soli bardzo mało.

reklama
Do góry