Nasturtium
Fanka BB :)
My jesteśmy wdzięczne, że jest tu z nami na forum taka fantastyczna, empatyczna osoba.Dziękuję Wam bardzo wszystkim za wsparcie, naprawdę jestem Wam niewyobrażalnie wdzięczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jesteśmy wdzięczne, że jest tu z nami na forum taka fantastyczna, empatyczna osoba.Dziękuję Wam bardzo wszystkim za wsparcie, naprawdę jestem Wam niewyobrażalnie wdzięczna
ojoj tez biore duphaston, ale nie myslalam nigdy o jego skutkach hmmm. Nerwowa tez bywam nieraz mocno moze faktycznie cos z tego jest. Zmeczona jestem prawie zawsze, ale zwalałam to na opiekę nad córką :-)Czy ja Wam kiedyś wspomniałam jak bardzo nienawidzę być na duphastonie Nosz kurwwwa brakuje mi słów.. spać mi się chce non stop i ledwo na oczy patrzę, cycki mi eksplodują a sutkami to chyba mogłabym zabić, dziś jeszcze doszło wkurwienie więc maż nawet nie wie jakie będzie miał super walentynki Przepraszam ale jestem wkuuuuuuuuuuuuuurwiona
A dodam, że ja ogólnie ostatnio jem soli bardzo mało.A ja dzisiaj zrobię falafle z jakimś słonym sosem. Słony to smak, który jeszcze względnie najbardziej czuję.
I jak nigdy mam ochotę na pieczywo, którego smaku jednak za bardzo nie czuję, dzisiaj sobie posypałam chleb solą to był super
wygrałaśTo ja Wam powiem co odjebałam w pierwszym cyklu starań. Byłam tak pewna że jestem w ciąży bo przecież to tak pyk i już, że w drugim tygodniu " ciąży" zadzwoniłam już zapisać się na wizytę położniczą. Kurtyna.