reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Chyba mi się udzielił podły nastrój, pokłóciłam się z chłopem więc wyszłam na spacer pozbierać myśli, ot takie miłe walentynki

ja muszę myć codziennie, w przeciwnym razie mam tak tłuste że kotlety by można było na nich smażyć 😅
pamietam jak mi fryzjerka przed moim weselem kazała umyć dzień wcześniej, zamiast rano w dniu wesela xD
mówię fuck You, wolę żeby nie chciały si,ę ułożyć niż iść w tłustych do ołtarza :D
i rozwaliły się i tak, ale raczej dlatego, ze było 35 stopni xD

Dołączę się do pytania o proga, a co jeśli jest powyżej normy w fazie lutealnej? Badałam w tamtym msc miałam 30 przy normie do 23, mogę rozumiem że owu była ale czy to może wskazywać na PCOS? Bo taka interesuje dał mi jakiś kalkulator wyników badań i tak się zastanawiam... Nigdy nawet nie miałam podejrzenia w tym kierunku. Myślę czy powtorzyc badanie w tym msc

Dziewczyny, dopisałam @Nevka i jej trzymamy-kciuki-za-nudnego-cionsza😍 na listę testujacych, chociaż się nie zapisała w tym miesiącu.
Mam nadzieję, że wybaczycie to małe oszukaństwo, ale wydaje mi się, że jak ktoś jest z nami na wątku, a z jakiś przyczyn się nie wpisał na określoną datę, ale wytestowal pozytywnie, to nam się ta radośniejsza pierwsza strona po prostu należy!

reklama
Dołączę się do pytania o proga, a co jeśli jest powyżej normy w fazie lutealnej? Badałam w tamtym msc miałam 30 przy normie do 23, mogę rozumiem że owu była ale czy to może wskazywać na PCOS? Bo taka interesuje dał mi jakiś kalkulator wyników badań i tak się zastanawiam... Nigdy nawet nie miałam podejrzenia w tym kierunku. Myślę czy powtorzyc badanie w tym msc
a skąd pomysł żeby łączyć proga z PCOS?

Do góry