Bolilol
Fanka BB :)
aż będą tak tłuste i posklejane, że będziesz sobie mogła zrobić irokezaIle najdłużej można nie myć włosów? Do czasu aż łój zacznie skapywać na ramiona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż będą tak tłuste i posklejane, że będziesz sobie mogła zrobić irokezaIle najdłużej można nie myć włosów? Do czasu aż łój zacznie skapywać na ramiona?
ja jak mam 3 dni przetrzymane to już nie mogę wytrzymać no ale ja myję codziennie i nakładam wcierki, więc nie mam wyjściaIle najdłużej można nie myć włosów? Do czasu aż łój zacznie skapywać na ramiona?
ja muszę myć codziennie, w przeciwnym razie mam tak tłuste że kotlety by można było na nich smażyćIle najdłużej można nie myć włosów? Do czasu aż łój zacznie skapywać na ramiona?
pamietam jak mi fryzjerka przed moim weselem kazała umyć dzień wcześniej, zamiast rano w dniu wesela xDja muszę myć codziennie, w przeciwnym razie mam tak tłuste że kotlety by można było na nich smażyć
a co się wydarzyło?Chyba mi się udzielił podły nastrój, pokłóciłam się z chłopem więc wyszłam na spacer pozbierać myśli, ot takie miłe walentynki
a skąd pomysł żeby łączyć proga z PCOS?Dołączę się do pytania o proga, a co jeśli jest powyżej normy w fazie lutealnej? Badałam w tamtym msc miałam 30 przy normie do 23, mogę rozumiem że owu była ale czy to może wskazywać na PCOS? Bo taka interesuje dał mi jakiś kalkulator wyników badań i tak się zastanawiam... Nigdy nawet nie miałam podejrzenia w tym kierunku. Myślę czy powtorzyc badanie w tym msc