reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.
Może nie nakręcanie, ale jak ktoś obserwuje swoje ciało dokładnie , to zauważy każda ,,nowa” rzecz która się dzieje .
Oczywiście psychika robi swoje

reklama
Dokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.
wiesz, ja np jak testuje od 9 dpo czasem i 2 razy dziennie to dla innej osoby też jest nakręcanie, a mi akurat dobrze robi na głowę. Każdy robi jak uważa :)

Ja się tak nakręciłam pierwsze kilka cykli. Mialam wszystkie możliwe objawy ciąży, wszystko temu przypisywałam. Jest tu na forum taki wątek wczesne objawy ciąży czy jakoś tak. Kilkaset stron. Tak, przeczytałam wszystkie - to tak znalazlam to forum 😅
Ja tak nigdy nie miałam, stary czasem coś tam gadał, że no teraz to na pewno zaskoczyło, a ja tylko ironiczny uśmiech i nic nie mówiłam, jakoś zawsze wiedziałam, że w ciąży nie jestem.

Ja tak nigdy nie miałam, stary czasem coś tam gadał, że no teraz to na pewno zaskoczyło, a ja tylko ironiczny uśmiech i nic nie mówiłam, jakoś zawsze wiedziałam, że w ciąży nie jestem.
Moj do mnie dzisiaj rano tuz przed wyjściem - powiedzial "ale przecież nie musimy iść do poradni, właśnie nam się udało"
😥

Ostatnia edycja:
ja bym powiedziała, że mialas 9 albo 10.02 owu chyba. Chociaż 11.02 też by miała sens 🤔
10.02 na monitoringu pęcherzyk jeszcze był, chyba że pękł wieczorem ;p
Dobra. Walić to. Zwariuje od tych obserwacji ;DDDD
AAAAAAA
Kończę pracę i jadę do fryzjera i trening.
Dobrych walentynek Wam! Dla tych z owu: niech plemiory pędzą, a te przed i po owu: dużo przyjemności :)

Ja już też miałam wszystkie objawy. Śluz taki, sraki, brak śluzu, zalewanie śluzem. Nitki krwi, plamienie, bóle takie, srakie i ciąży nigdy nie było 🤣
Organizm to organizm, nie musi być co cykl tak samo a nie starając się poprostu nie zwracamy na to uwagi 🤷🏻‍♀️

Ja już też miałam wszystkie objawy. Śluz taki, sraki, brak śluzu, zalewanie śluzem. Nitki krwi, plamienie, bóle takie, srakie i ciąży nigdy nie było 🤣
Organizm to organizm, nie musi być co cykl tak samo a nie starając się poprostu nie zwracamy na to uwagi 🤷🏻‍♀️
no i nie zapomnijmy o niesmiertelnym "nie piję po owulacji bo jestem w ciąży przecież" w 1 cs :D

Dokładnie, ja kiedyś to w ogóle nie zastanawiałam się nad swoim śluzem, nad tym, czy mnie pobolewają jajniki w 5 czy 50 dniu cyklu, totalnie nie zwracałam na to uwagi. Teraz znowu coraz mniej zwracam, bo co to zmieni?

reklama
Do góry