reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
powtórz powtórz, nie chce nakręcać ale czytałam że po zapłodnieniu właśnie taki inny może się pojawiać

Wiem bo zawsze go u siebie "widziałam" jak tylko to przeczytałam 🤡
Boże, sorry dziewczyny, ale ja mam dzisiaj tak podły nastrój, że jak właśnie czytam, że coś może świadczyć o zapłodnieniu to mnie ..... strzela...Albo są dwie kreski, beta albo nie ma co się bawić w szukanie w jakichś objawach "znaków".
Przepraszam, musiałam, możecie mnie operdolić :(.

Boże, sorry dziewczyny, ale ja mam dzisiaj tak podły nastrój, że jak właśnie czytam, że coś może świadczyć o zapłodnieniu to mnie ..... strzela...Albo są dwie kreski, beta albo nie ma co się bawić w szukanie w jakichś objawach "znaków".
Przepraszam, musiałam, możecie mnie operdolić :(.
ja też tak uważam. Siedzę cicho, jak jest mowa o takich rzeczach, bo każdy może obnserwować co chce i wierzyć w co chce, ale ja nie wierze, że widac jakieś objawy zanim test był pozytywny.

ja też tak uważam. Siedzę cicho, jak jest mowa o takich rzeczach, bo każdy może obnserwować co chce i wierzyć w co chce, ale ja nie wierze, że widac jakieś objawy zanim test był pozytywny.
Dokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.

reklama
Dokładnie, a nakręcanie się nic dobrego nie wnosi, same siebie krzywdzimy. Oczywiście to sprawa każdego co robi, ale takie jest moje zdanie.
Ja się tak nakręciłam pierwsze kilka cykli. Mialam wszystkie możliwe objawy ciąży, wszystko temu przypisywałam. Jest tu na forum taki wątek wczesne objawy ciąży czy jakoś tak. Kilkaset stron. Tak, przeczytałam wszystkie - to tak znalazlam to forum 😅

Do góry