aurii_orelii
Fanka BB :)
Robiłam w sobote pierwszy raz i juz mąż mi biadoli żebym zrobiła. Na domówce rozeszły się szybciutkoNigdy nie robiłam a tak apetycznie wyglądają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam w sobote pierwszy raz i juz mąż mi biadoli żebym zrobiła. Na domówce rozeszły się szybciutkoNigdy nie robiłam a tak apetycznie wyglądają
dziewczyny, bierzecie jakiś olej z wiesiołka czy cos? Też tak miałam dwa dni temu i dzisiaj a pik powinnam mieć dopiero jutro więc owu pewnie pojutrzeJa taki wyrzut miałam w piątek a temperatura mnie obsmiała i ovu nie wskazuje
Ja już sobie myślałam że na własną rękę może będę przyjmować acard. Bo w moim mieście chyba nie znajdę gina co ma inne zdanieJa również mam PAI i acard mam brac cały czas ew. odstawiac na czas miesiączki. A jak ciąża to albo heparyna albo acard zmieniamy na 150.
Ale poprzedin ginekolodzy mówili, że acard 150 dopiero po pozytywnym tescie.
Bardzo bardzo mi przykro czeka Cię jeszcze trudna rozmowa z mężem, jemu też przesyłam wirtualną energię i wiarę w to, że da się wyniki poprawić z lekarzem i dzisiejszy dzień stanie się tylko wspomnieniemZgodnie z obietnicą dzwoniła lekarka. Nie podejmujemy ze mną żadnego leczenia, ponieważ nie ma to sensu, mąż musi iść do androloga, ponieważ z wynikami męża nie jesteśmy w stanie naturalnie zajść w ciążę.
Nie wiem ile już siedzę w aucie pod hipermarketem patrząc przed siebie, ale mrozonki już mi się raczej rozmroziły.
Nie nadrobiłam tych stronic które najebalyscie od mojego wyjścia z domu (jestem z Was dumna), później nadrobię i poddpisuje/powpisuje kogo gdzie trzeba, obiecuje
Ja miałam takie wyrzuty i w czwartek, i w piątek, w sobotę też i o niczym to nie świadczyło pewnie.Ja taki wyrzut miałam w piątek a temperatura mnie obsmiała i ovu nie wskazuje
Ja właśnie się zastanawiam, czy covid jest przeciwskazaniem do napicia się, jedyne czego się boję to, że brzuch może boleć jeszcze bardziej. Ale chyba lekarstwo na głowę dzisiaj mi najbardziej potrzebne.Ale boli mnie brzuch mocno. Nici z walentynkowego seksu ale chociaz wina sie napije...
tego nie wiem, ja jak jestem chora trochę to w ogóle nie mam chęci na alkoJa właśnie się zastanawiam, czy covid jest przeciwskazaniem do napicia się, jedyne czego się boję to, że brzuch może boleć jeszcze bardziej. Ale chyba lekarstwo na głowę dzisiaj mi najbardziej potrzebne.