reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja również mam PAI i acard mam brac cały czas ew. odstawiac na czas miesiączki. A jak ciąża to albo heparyna albo acard zmieniamy na 150.
Ale poprzedin ginekolodzy mówili, że acard 150 dopiero po pozytywnym tescie.
Ja już sobie myślałam że na własną rękę może będę przyjmować acard. Bo w moim mieście chyba nie znajdę gina co ma inne zdanie🙈

Chciałam jakiś stolik dorwać w knajpie. Wszystko zajęte ! Bosz…. Może później coś się zwolni maja ni oddzwonić. Stary kupi wino to wypijemy przed wyjściem 🥰🤷‍♀️

Moje suple przyszły 🥰 jaram się

Załączniki

• 7BBE6688-9F58-4167-B86B-F3E95832615E.jpeg
    7BBE6688-9F58-4167-B86B-F3E95832615E.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 81
Zgodnie z obietnicą dzwoniła lekarka. Nie podejmujemy ze mną żadnego leczenia, ponieważ nie ma to sensu, mąż musi iść do androloga, ponieważ z wynikami męża nie jesteśmy w stanie naturalnie zajść w ciążę.

Nie wiem ile już siedzę w aucie pod hipermarketem patrząc przed siebie, ale mrozonki już mi się raczej rozmroziły.

Nie nadrobiłam tych stronic które najebalyscie od mojego wyjścia z domu (jestem z Was dumna), później nadrobię i poddpisuje/powpisuje kogo gdzie trzeba, obiecuje
Bardzo bardzo mi przykro😥😩 czeka Cię jeszcze trudna rozmowa z mężem, jemu też przesyłam wirtualną energię i wiarę w to, że da się wyniki poprawić z lekarzem i dzisiejszy dzień stanie się tylko wspomnieniem 🦋🍀

Ale boli mnie brzuch mocno. Nici z walentynkowego seksu :p ale chociaz wina sie napije...
Ja właśnie się zastanawiam, czy covid jest przeciwskazaniem do napicia się, jedyne czego się boję to, że brzuch może boleć jeszcze bardziej. Ale chyba lekarstwo na głowę dzisiaj mi najbardziej potrzebne.

Dziewczyny jestem 8/9 dni po owulacji i mam od wczoraj śluz płodny. Nigdy tak nie miałam, po owulacji zawsze mam śluz mętny i gesty a teraz takie coś. Czy to może być jakieś zaburzenie hormonalne ?

reklama
Ja właśnie się zastanawiam, czy covid jest przeciwskazaniem do napicia się, jedyne czego się boję to, że brzuch może boleć jeszcze bardziej. Ale chyba lekarstwo na głowę dzisiaj mi najbardziej potrzebne.
tego nie wiem, ja jak jestem chora trochę to w ogóle nie mam chęci na alko

Do góry