reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Upiec rogaliki albo pierożki kebabowe i posmarowac przed pieczeniem żółtkiem 🤣
Nie wiem co to pierożki kebsbowe ale mąż byłby zachwycony, samo słowo kebab już go raduje :D
@Elph znalazłam rozwiązanie na żółtka! 😎

Ooo proste i szybkie, przekonałas mnie :D

reklama
to może rzeczywiście to zapalenie, ono naprawde skutecznie może utrudniać zagnieżdżenie. Polipy zresztą też. Trzymam kciuki!
Lady kochana plisss wypisz z główki co twój stary twój brał na plemniory, bo siedzę od 9 nad allegro i dumam. Mój brał Fertilman, ale chce mu wsio osobno zamówić...

A ja dziś idę na pazy😃😻

Nails Tips GIF by AwesomenessTV

Lady kochana plisss wypisz z główki co twój stary twój brał na plemniory, bo siedzę od 9 nad allegro i dumam. Mój brał Fertilman, ale chce mu wsio osobno zamówić...
a, sorry! Zapomniałam, bo miałam calla zaraz po tym jak przeczytałam Twojego posta xD

L karnityna
L arginina
L glutatnion
Witamina C 2x500 (nie 1000)
B kompex
Kwas foliowy
Korzeń maca
Ubichinol
Astaksantyna
Cynk i selen
D 4000j
ACC optima w płodne

No i z leków on bierze jeszcze Clostylbegyt i Agapurin, pisze, zebyście nie myślały, że poprawa wyników to zasługa samych supli.
I w tej chwili zrezygnowaliśmy z Anstaksnatyny i Ubichinolu. Ale może kupię, jak mi biopsja wyjdzie dobrze.

reklama
Do góry