pluto_nova
Moderator
witam wśród chorychNo i jestem chora jprdl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam wśród chorychNo i jestem chora jprdl
Witam i o drogę ewakuacyjna pytam?witam wśród chorych
U mnie gin mówiła, że daje małą dawkę a biorę 2 tabletki dziennie i to 2-6 dc.Lamettą, 1 tabletka dziennie w 5-9dc. Ciekawa jestem co mi gin wymyśli na kolejny cykl, może wystarczy większa dawka...
to chyba ja Was wszystkie pozarazalamWitam i o drogę ewakuacyjna pytam?
musisz iść takim dłuuuugim korytarzem (można to nawet nazwać labiryntem) znajdziesz wyjście jak Ci przejdzie choróbskoWitam i o drogę ewakuacyjna pytam?
przykro mi, mocno tule, a co masz za kryzys, czym spowodowany?Omg, ja mam dzisiaj taki kryzys czuję się paskudnie fizycznie a psychicznie jeszcze gorzej musiałam zatkać sobie uszy słuchawkami żeby nikt się do mnie nie odzywał bo czuję, że jak tylko ktoś spróbuje ze mną gadać to będę płakała
nie, nic mi nie muli, ale ja korzystam z aplikacji