anyżowa
Fanka BB :)
Ja im mogę pożyczyćTu chodzi głównie o niedobór tkanki tłuszczowej u sportsmenek.
Właśnie wróciłam z siłki , ale nadal spory nadmiar mam mogę się podzielić xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja im mogę pożyczyćTu chodzi głównie o niedobór tkanki tłuszczowej u sportsmenek.
a przestań dziewczyno się załamywać. Fakt, morfo słaba, ale masz ilość, masz ruch, masz żywotność. Pamiętaj, że badania są robione na jakiejś próbce plemników. Nie są to wyniki marzeń, ale dla mnie nie ma tragedii strasznej. Wprowadźcie płodnościowe jedzenie, ruch i inne rzeczy i będzie git.Dziewczyny, ja odebralam wyniki badan nasienia meza…on sam jest za granica. Jestem zalamana… zobaczycie? 0% o prawidlowej budowie… bedzie w Polsce w marcu to powtorzy badanie i rzecz jasna pojdzie do specjalisty. Teraz suplementuje fertistim.. ma wdrozyc diete i wiecej ruchu. Zylaki powrozka ma wykluczone przez usg. Z obrazem jader w usg wszystko ok. Moze na wynik mialo wplyw to ze mial grype kilka tygodni wczesniej ? Macie jakies rady ?
Grypa z gorączka może miec wpływ na wynik. Oczywiście badanie trzeba powtórzyć i wyciągnąć morfologię zmiana stylu życia, sportem, porzuceniem używek. Zróbcie, co się da. Dużo plemników o nieprawidłowym akrosomie niestety.Dziewczyny, ja odebralam wyniki badan nasienia meza…on sam jest za granica. Jestem zalamana… zobaczycie? 0% o prawidlowej budowie… bedzie w Polsce w marcu to powtorzy badanie i rzecz jasna pojdzie do specjalisty. Teraz suplementuje fertistim.. ma wdrozyc diete i wiecej ruchu. Zylaki powrozka ma wykluczone przez usg. Z obrazem jader w usg wszystko ok. Moze na wynik mialo wplyw to ze mial grype kilka tygodni wczesniej ? Macie jakies rady ?
jakby co, to Akademia Płodności ma ebook o poprawie nasienia dietą. Wygląda bardzo obiecująco.Dziewczyny, ja odebralam wyniki badan nasienia meza…on sam jest za granica. Jestem zalamana… zobaczycie? 0% o prawidlowej budowie… bedzie w Polsce w marcu to powtorzy badanie i rzecz jasna pojdzie do specjalisty. Teraz suplementuje fertistim.. ma wdrozyc diete i wiecej ruchu. Zylaki powrozka ma wykluczone przez usg. Z obrazem jader w usg wszystko ok. Moze na wynik mialo wplyw to ze mial grype kilka tygodni wczesniej ? Macie jakies rady ?
Lamettą, 1 tabletka dziennie w 5-9dc. Ciekawa jestem co mi gin wymyśli na kolejny cykl, może wystarczy większa dawka...Nie mówił nic dlaczego tak późno, jak zapytałam to powiedział, że tak bywa.
A czym jesteś stymulowana i w jakiej dawce?
Na czułości 10 ewidentnie coś widać, nawet bez przybliżania. Leć na betęZrobiłam dziś test i czy wy tez tam widzicie cień cienia, czy tylko ja od tego wypalania wzrokiem Zobacz załącznik 1495603drugiej kreski mam zwidy?
Gratulacje!Wyniki dopiero dostałam.
Jeszcze się nie załamuj, ja w niedzielę miałam biel vizira a we wtorek już krecha i beta 57 więc jest szansa - pozytyw mi wyszedł 13 dpo , pewnie w poniedziałek też by mi coś wyszło ale nie miałam już testówHej dziewczyny, zrobiłam dziś test. Niestety biel vizira robiłam na czułości 10 więc wątpię że nagle za dwa dni coś się zmieni owulacja była, seksy były, ananas był żarty a tu dupa. Takie walentynki.
Na strumieniowym jest krecha ! Idziesz na betę ?Zrobiłam dziś test i czy wy tez tam widzicie cień cienia, czy tylko ja od tego wypalania wzrokiem Zobacz załącznik 1495603drugiej kreski mam zwidy?