reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

ahh inny temat- jak nie ogladam tvp 1 to w poniedzialki w Teatrze telewizji polskiej sa ciekawe rzeczy.
dzi utwory zespołu Maanam wykonane przez absolwentów Akademii Teatralnej w Warszawie.
jak lubicie to dawajcie :) naprawnie fajne wykonania --- ahh wlasnie sie konczy :(

reklama
Gratulacje! Noo luty chyba nieźle idzie jeśli chodzi o kreski, przynajmniej jak porównuję ze styczniem :)

Właśnie miałam pytać ile jesteś po zastrzyku. Nie mam doświadczeń z zastrzykami ale pewnie nic gin nie mówił czy to normalne że tak późno pęcherzyk pęka? Wydawało mi się że to dzień - dwa po zastrzyku.
Bardzo jestem ciekawa wyniku progesteronu u Ciebie.

Ech a ja prędzej jajko zniosę niż wyhoduję pęcherzyk :p dla takich przypadków jak ja powinna być przewidziana druga stymulacja w tym samym cyklu xd
mi lekarz powiedział ze po zastrzyku pękają w ciągu 24-36h

Z tymi ćwiczeniami to mnie też się wydaje, że to nie chodzi o takie treningi czy aktywność zwykłego śmiertelnika, tylko raczej o sport zawodowy czy profesjonalny.
Moja historia była taka, decyzję o dziecku podjęliśmy w marcu 2018. We wrześniu 2020 zainteresowałam się "dietą" 16/8. Ładnie chudłam, więc jakoś od października 2020 wdrożyłam ćwiczenia. Zainstalowałam sobie apkę i ćwiczyłam w domu na macie, miałam jakieś miesięczne wyzwanie do zaliczenia. Czyli ćwiczyłam październik - listopad 2020 i w grudniu 2020 byłam w ciąży, ostatnia miesiączka 27.11.2020. I to ja: ta dla której przed ćwiczeniami jedyną aktywnością był dłuższy spacer raz na tydzień i chodzenie do pracy około 2 km w obie strony 🤡

Co dziewczyny sądzicie o tym ?
Teraz zobaczyłam Twój post.
Zgadzam się z dziewczynami, że to zapewne chodzi o treningi, jakie wykonują zawodowcy.

Nawet kiedyś gdzieś przeczytałam i usłyszałam, że sportsmenki, dla których sport to źródło dochodu mogą mieć problemy z cyklami.

Natomiast taki zwykły Kowalski raczej nie jest na to narażony, o ile nie wykonuje wysiłku ponad swoje siły.

Raczej na zdrowie wyjdzie mi pływanie 2-3 razy w tygodniu. Dziś mam za sobą ponad godzinny marsz.
I szczerze cieszy mnie lekki ból mięśni, czyli zakwasy.

Dziewczyny, ja odebralam wyniki badan nasienia meza…on sam jest za granica. Jestem zalamana… zobaczycie? 0% o prawidlowej budowie… bedzie w Polsce w marcu to powtorzy badanie i rzecz jasna pojdzie do specjalisty. Teraz suplementuje fertistim.. ma wdrozyc diete i wiecej ruchu. Zylaki powrozka ma wykluczone przez usg. Z obrazem jader w usg wszystko ok. Moze na wynik mialo wplyw to ze mial grype kilka tygodni wczesniej ? Macie jakies rady ?

Załączniki

• 939B2556-684C-44F0-A65F-7426C7A1CB70.jpeg
    939B2556-684C-44F0-A65F-7426C7A1CB70.jpeg
    178,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 5DFA3AE9-28D1-493E-A5A1-A763BA08B2C6.jpeg
    5DFA3AE9-28D1-493E-A5A1-A763BA08B2C6.jpeg
    205,2 KB · Wyświetleń: 86
Teraz zobaczyłam Twój post.
Zgadzam się z dziewczynami, że to zapewne chodzi o treningi, jakie wykonują zawodowcy.

Nawet kiedyś gdzieś przeczytałam i usłyszałam, że sportsmenki, dla których sport to źródło dochodu mogą mieć problemy z cyklami.

Natomiast taki zwykły Kowalski raczej nie jest na to narażony, o ile nie wykonuje wysiłku ponad swoje siły.

Raczej na zdrowie wyjdzie mi pływanie 2-3 razy w tygodniu. Dziś mam za sobą ponad godzinny marsz.
I szczerze cieszy mnie lekki ból mięśni, czyli zakwasy.
Tu chodzi głównie o niedobór tkanki tłuszczowej u sportsmenek.

reklama
Dziewczyny, ja odebralam wyniki badan nasienia meza…on sam jest za granica. Jestem zalamana… zobaczycie? 0% o prawidlowej budowie… bedzie w Polsce w marcu to powtorzy badanie i rzecz jasna pojdzie do specjalisty. Teraz suplementuje fertistim.. ma wdrozyc diete i wiecej ruchu. Zylaki powrozka ma wykluczone przez usg. Z obrazem jader w usg wszystko ok. Moze na wynik mialo wplyw to ze mial grype kilka tygodni wczesniej ? Macie jakies rady ?
@LadyCaro pomożesz?

Do góry