reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

chyba nie jest załamany i mam nadzieję, że tak zostanie. Pójdziemy do androloga, zamówię mu suple i poprawimy sytuację.

Zreszta: wystarczy przecież jeden plemnik.
No u nas się udało naturalnie przy kiepskich wynikach mojego. Właśnie liczebność i ruchliwość u nas była najsłabsza - suple, zero kawy i alko, ćwiczenia - fakt, trochę to potrwało. Potem juz tylko domowe testy spermy robiliśmy i wychodziły ok i po kilku miesiącach 🤦🏼‍♀️ zaskoczyło 🤰🏼Będzie dobrze ♥️

reklama
Dziewczyny to raczej niemożliwe żebym biorąc duphaston i będąc tydzień po owulacji dostała okresu prawda? Co chwile latam do łazienki bo czuje jakbym właśnie miała go dostać, boli mnie brzuch i wszystko w środku typowo na okres. Boje się że coś jest nie tak, że dostane jakiś plamień i cykl mi się poprzestawia 😔
13.01 miałam pękający pęcherzyk na usg, 22.01 ostatnie 2 dupki i okres 🤷🏼‍♀️

13.01 miałam pękający pęcherzyk na usg, 22.01 ostatnie 2 dupki i okres 🤷🏼‍♀️
Ja w zeszłym miesiącu dostałam okresu terminowo, akurat dzień po odstawieniu dupka. W tym cyklu mam go brać do piątku włącznie ale już czuje jakby mnie dzieliły sekundy od okresu 🤦‍♀️

I ja się właśnie dziś umawiałam do dentysty bo dwa w jeden dzień mi się złamały… dramat! Mój portfel właśnie płacze.. 🤦‍♀️
Ajjjj... znam ten ból. Ostatnio postanowiłam zająć się moimi nadłamanymi zębami. Portfel pogrążył się w żałobie... zaraz po wyjściu od dentysty zahaczyła mnie pani z Unicefu prosząc o datki comiesięczne 10€ na szczytny cel... Powiedziałam, że właśnie przehulałam czterocyfrową kwotę u dentysty i się nie nadaję do takich rozmów chwilowo... Z ironią odparła, że to chyba zębh ze złota. Żeby chociaż!

Ja w zeszłym miesiącu dostałam okresu terminowo, akurat dzień po odstawieniu dupka. W tym cyklu mam go brać do piątku włącznie ale już czuje jakby mnie dzieliły sekundy od okresu 🤦‍♀️
teraz mam 23dc i czuję, że okres będzie lada moment. Nie wiem już sama, może to leki wszystko rozregulowują, może musi się rozwalić żeby mogło się naprawić. Nie mam pojęcia 🤷🏼‍♀️🤦

teraz mam 23dc i czuję, że okres będzie lada moment. Nie wiem już sama, może to leki wszystko rozregulowują, może musi się rozwalić żeby mogło się naprawić. Nie mam pojęcia 🤷🏼‍♀️🤦
Ja ostatnio też tak się czułam, a okres nie przyszedł, więc postaraj się nie denerwować i poczekaj na rozwój wydarzeń.

reklama
Do góry