reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatyw 😅 trzymam za Ciebie kciuki!
Ja bardzo liczę na pozytywne rozwiązanie, bo Pani doktor dała nam 2 cykle na starania a potem dalsza diagnostyka co jeszcze może nie grać i bardzo nie tego chce, dlatego wmawiam sobie ze będzie dobrze chociaż są dni ze brak nadzieje 🧐

przez ostatnie 4 lata spuściłam chyba z 5 litrow krwi, wiec to już na mnie nie robi wrażenia, chociaż żyła zaczyna mi się już zapadać jak emerytowi 🥴 ale dla mojego dziecka jestem w stanie znieść wszystko 😍
Dostałaś już okres?
niee, ja dopiero 7dpo, muszę jeszcze poczekać 😂 Ale coś mnie rozbiera (i nie jest to mój mąż 🤣) więc w sumie dobrze się dzieję. Odchoruję swoje i na nowy cykl będę nówka sztuka! 😝

Ja bardzo liczę na pozytywne rozwiązanie, bo Pani doktor dała nam 2 cykle na starania a potem dalsza diagnostyka co jeszcze może nie grać i bardzo nie tego chce, dlatego wmawiam sobie ze będzie dobrze chociaż są dni ze brak nadzieje 🧐
A jaką diagnostykę macie za sobą? Nasienie badane?

niee, ja dopiero 7dpo, muszę jeszcze poczekać 😂 Ale coś mnie rozbiera (i nie jest to mój mąż 🤣) więc w sumie dobrze się dzieję. Odchoruję swoje i na nowy cykl będę nówka sztuka! 😝
To Ty 7dpo i już na okres czekasz???! 🤣🤣🤣 ja myślałam, ze już na końcówce jesteś tak jak ja byłam? 😆
ja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatyw 😅 trzymam za Ciebie kciuki!
Nadal rdza?

To Ty 7dpo i już na okres czekasz???! 🤣🤣🤣 ja myślałam, ze już na końcówce jesteś tak jak ja byłam? 😆

Nadal rdza?
dziś póki co czysto, ale nie przywiązuję się do tego. Wczoraj czułam się jakby okres miał przyjść, więc szczerze to spodziewam się, ze przyjdzie normalna miesiączka przyjdzie

reklama
Do góry