hachette
Fanka BB :)
Napiszę po wizycie bo teraz wiem, ze nic nie wiemByłoby super!
Widoki masz na jaki timing mniej więcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napiszę po wizycie bo teraz wiem, ze nic nie wiemByłoby super!
Widoki masz na jaki timing mniej więcej?
Ja bardzo liczę na pozytywne rozwiązanie, bo Pani doktor dała nam 2 cykle na starania a potem dalsza diagnostyka co jeszcze może nie grać i bardzo nie tego chce, dlatego wmawiam sobie ze będzie dobrze chociaż są dni ze brak nadziejeja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatyw trzymam za Ciebie kciuki!
niee, ja dopiero 7dpo, muszę jeszcze poczekać Ale coś mnie rozbiera (i nie jest to mój mąż ) więc w sumie dobrze się dzieję. Odchoruję swoje i na nowy cykl będę nówka sztuka!przez ostatnie 4 lata spuściłam chyba z 5 litrow krwi, wiec to już na mnie nie robi wrażenia, chociaż żyła zaczyna mi się już zapadać jak emerytowi ale dla mojego dziecka jestem w stanie znieść wszystko
Dostałaś już okres?
A jaką diagnostykę macie za sobą? Nasienie badane?Ja bardzo liczę na pozytywne rozwiązanie, bo Pani doktor dała nam 2 cykle na starania a potem dalsza diagnostyka co jeszcze może nie grać i bardzo nie tego chce, dlatego wmawiam sobie ze będzie dobrze chociaż są dni ze brak nadzieje
To Ty 7dpo i już na okres czekasz???! ja myślałam, ze już na końcówce jesteś tak jak ja byłam?niee, ja dopiero 7dpo, muszę jeszcze poczekać Ale coś mnie rozbiera (i nie jest to mój mąż ) więc w sumie dobrze się dzieję. Odchoruję swoje i na nowy cykl będę nówka sztuka!
Nadal rdza?ja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatyw trzymam za Ciebie kciuki!
dziś póki co czysto, ale nie przywiązuję się do tego. Wczoraj czułam się jakby okres miał przyjść, więc szczerze to spodziewam się, ze przyjdzie normalna miesiączka przyjdzieTo Ty 7dpo i już na okres czekasz???! ja myślałam, ze już na końcówce jesteś tak jak ja byłam?
Nadal rdza?
A mozesz siknąć zrobić zdjecie i wrzucić je nam Tu, bez patrzenia na wynik?Zatestuje jutro rano, może zrobię sobie walentynki
Tak, nasienie ok, wszystkie moje hormony ok, jajowody drożne, owulacja jest. Na ten moment się kończą pomysły co nie gra poza tym zapaleniem endometriumA jaką diagnostykę macie za sobą? Nasienie badane?
A proga nie robiłaś, nie? Nie zdążyłaś?dziś póki co czysto, ale nie przywiązuję się do tego. Wczoraj czułam się jakby okres miał przyjść, więc szczerze to spodziewam się, ze przyjdzie normalna miesiączka przyjdzie