Madame JS
Fanka BB :)
Właśnie się dziś nad tym zastanawialiśmy...Pytanie trochę z innej beczki: czy planujecie już wakacje letnie?
Pytam, bo my chcemy polecieć w czerwcu i tak się zastanawiam co będzie jeśli już uda się zajść. I nie wiem jak to wszystko najlepiej ogarnąć. W zeszłym roku planowanie wyjazdu było odłożone na ostatnią chwilę, bo łudziliśmy się, że się uda. Ostatecznie zapłaciliśmy bardzo dużo za bilety. Teraz z jednej strony nie chciałabym czekać a z drugiej co będzie jeśli jednak zajdę? Jak Wy sobie z tym radzicie (jeśli jesteście / byłyście w podobnej sytuacji)? Z jednej strony chcę żyć normalnie a z drugiej jak tu nie brać pod uwagę, że może się uda...
W czasie naturalnych starań nigdy nie planowałam nic pod kątem zajścia. Wręcz przeciwnie... Zresztą nawet przy IUI umówiłam się na zabieg, którego nie można w ciąży przeprowadzać... taka ze mnie optymistka .
Teraz przy IVF powiedzmy że biorę pod uwagę, że może się udać, więc na razie nie planujemy wakacji. Zreszta i tak rzadko wyjezdzamy z biurem..