reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

U mnie też dzisiaj duży ból jajnika- owulacja w nocy lub jutro bardzo wcześnie rano.
Dzisiaj z rana zbzykałam męża, nie wiem, czy jeszcze wieczorem go nie zbzykać.
Ryen Russillo Ringer Nfl GIF by The Ringer

reklama
Nadrobiłam forum ;)
U mnie jakiś dziwny cykl w tym miesiącu. Zawsze jest tak, że 5-6 dni okres, potem brak wydzieliny lub taka gestawa biała, a około 12 dnia cyklu zaczyna się sluz płodny. A w tym miesiącu od zakończenia okresu mam taką jąkać bezowa/różowawą wydzielinę. Nie ma jej dużo, ale martwi mnie to, tak jakby ta wydzielina miała domieszkę krwi? Dzisiaj już 13 dzień cyklu, śluzu płodnego nie ma. Nie wiem, o co chodzi. Nie wygląda to na infekcje, bo nic mnie nie swędzi, nie piecze. Myślicie, że poronienie z końca listopada może mieć jeszcze wpływ na ten cykl?
Jutro idę na monitoring cyklu, to przy okazji spytam lekarza o te brudzenia.
Hejo! Infekcja nie zawsze swędzi! Czasem nawet jest bezobjawowa i lekarz coś tam widzi w śluzie - szyjce Najlepiej do lekarza pójść i niech spojrzy co i jak!

Nadrobiłam forum ;)
U mnie jakiś dziwny cykl w tym miesiącu. Zawsze jest tak, że 5-6 dni okres, potem brak wydzieliny lub taka gestawa biała, a około 12 dnia cyklu zaczyna się sluz płodny. A w tym miesiącu od zakończenia okresu mam taką jąkać bezowa/różowawą wydzielinę. Nie ma jej dużo, ale martwi mnie to, tak jakby ta wydzielina miała domieszkę krwi? Dzisiaj już 13 dzień cyklu, śluzu płodnego nie ma. Nie wiem, o co chodzi. Nie wygląda to na infekcje, bo nic mnie nie swędzi, nie piecze. Myślicie, że poronienie z końca listopada może mieć jeszcze wpływ na ten cykl?
Jutro idę na monitoring cyklu, to przy okazji spytam lekarza o te brudzenia.
Miałaś zabieg?
U mnie łyżeczkowanie i miesiące po poronieniu nieźle rozjechały cykle.
W czerwcu był zabieg, a wszystko wróciło do normy dopiero w listopadzie.

Miałaś zabieg?
U mnie łyżeczkowanie i miesiące po poronieniu nieźle rozjechały cykle.
W czerwcu był zabieg, a wszystko wróciło do normy dopiero w listopadzie.
Nie, czekałam na poronienie samoistne. Pierwszy cykl po poronieniu był całkowicie normalny, a teraz takie cyrki (drugi cykl po poronieniu).

Ja teraz mam fobię co do podróżowania. Pojechałam do Polski - stracilam.ciążę. I oczywiście że może to mieć 0 zwiazku, ale jakby coś to się następnym razem nie ruszę z domu na krok.
bardzo mi przykro 🙁
Ja też mieszkam za granicą i nie brałam wcześniej pod uwagę że jak zajde to może na przyklad przyjazd do rodziców na święta odpadnie ...

Nevka gratuluję 😍
U nas zaczęły się ferie, zrobiliśmy sobie krótki wypad we dwoje, odpoczywamy chociaż pogoda niestety nie dopisuje. Szaro i ponuro, do tego deszcz co jakiś czas. Niech już wiosna przyjdzie😅
A tak z innej beczki, to byłam pewna że przegapiłam owulację w tym msc lub wcale jej nie będzie a dzisiaj miło się zaskoczyłam bo piękna gruba krecha na teście owu, chociaż to już 18 dc 😁
U nas ferie właśnie się kończą 🙈
To teraz działajcie działajcie 😈

reklama
Do góry