reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

nie, ja nawet nie wiem czy na kolejną też mam przyjść z mężem. W ogóle nic nam nie powiedziała, wybiegła z gabinetu nas zaprowadzić na badania i tam na korytarzu się okazało, że to koniec wizyty 🤷‍♀️
Ale lipa. Wiem, ze wydaliście pewnie sporo pieniędzy na te badania dziś, ale jeśli nie „czujesz się” z lekarzem i kliniką to nie trzymaj się ich na siłę, to Ty masz się tam dobrze czuć :)

@hachette a ja na swoim panelu będę mieć też badania męża skoro podpisywaliśmy wszystkie upoważnienia, czy on się musi logować na swój?
On na swój i Ty na swój. Jest tam opcja udostępniania wyników, ale te zgody sprawiają, ze możesz chyba isc tam i Ci udostępnią jego wyniki, nie ze masz wgląd w jego konto.

reklama
Ja stwierdzam, że jeśli nic mi teraz przez 3 mc na stymulacji nie wyjdzie to zgłaszam się do kliniki na NFZ w Łodzi, w której z pozytywnym skutkiem zaszły dwie moje znajome. Salve zrobiło na mnie złe wrażenie plus ceny tego wszystkiego to jednak kosmos.....

Stymulację? Dlaczego skoro Ty masz swoje owu...?
żeby mi opóźnić wzrost pęcherzyków, żeby opóźnić owu, bo endometrium nie nadąża, a jak się pojawią progesteron po owu, to ono już nie rośnie. Więc w mojej sytuacji najlepiej by było stymulacja zapanować nad wzrostem pęcherzyka, żebym nie miała tak wcześnie owulacji, skoro endometrium jest niedorobione wtedy

Ale lipa. Wiem, ze wydaliście pewnie sporo pieniędzy na te badania dziś, ale jeśli nie „czujesz się” z lekarzem i kliniką to nie trzymaj się ich na siłę, to Ty masz się tam dobrze czuć :)

On na swój i Ty na swój. Jest tam opcja udostępniania wyników, ale te zgody sprawiają, ze możesz chyba isc tam i Ci udostępnią jego wyniki, nie ze masz wgląd w jego konto.
Ja szczerze mówiąc liczyłam, że w takiej klinice dokładnie przedstawią opcje, plan leczenia....

żeby mi opóźnić wzrost pęcherzyków, żeby opóźnić owu, bo endometrium nie nadąża, a jak się pojawią progesteron po owu, to ono już nie rośnie. Więc w mojej sytuacji najlepiej by było stymulacja zapanować nad wzrostem pęcherzyka, żebym nie miała tak wcześnie owulacji, skoro endometrium jest niedorobione wtedy
Rozumiem.

no zostawiliśmy 900 zł dziś, a będziemy mądrzejsi o wyniki nasienia, które już muszę zinterpretować na własną rękę... Chciałam się czuć zaopiekowana, a w tej chwili no tak nie jest.
Sama pierwsza część wizyty była super, tylko, że no okazała się cała wizytą. Więc wrócę tam w następnym cyklu i już będę mądrzejsza i nie dam się zaskoczyć. Bo dzisiaj na tym korytarzu ja byłam w takim szoku, że zapomniałam jak się nazywam

no zostawiliśmy 900 zł dziś, a będziemy mądrzejsi o wyniki nasienia, które już muszę zinterpretować na własną rękę... Chciałam się czuć zaopiekowana, a w tej chwili no tak nie jest.
Sama pierwsza część wizyty była super, tylko, że no okazała się cała wizytą. Więc wrócę tam w następnym cyklu i już będę mądrzejsza i nie dam się zaskoczyć. Bo dzisiaj na tym korytarzu ja byłam w takim szoku, że zapomniałam jak się nazywam
Szkoda jednak, że nie zrobiliście tych badań nasienia przed....Ale kto mógł wiedzieć, że tak będzie...

reklama
Do góry