reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
właśnie ja szczerze po tym czasie straciłam nadzieję i tak się taplałam w tym bagienku beznadziei. Dobrze mi tam było, bo wiedziałam, że test będzie biały, że okres przyjdzie, niczego innego się nie spodziewałam. Aż przyszło to... I ciesze się, że mogę zajść, ale wszystko mi to przewróciło w głowie.Rozbudzona nadzieja jest bardzo bolesna. Mam nadzieje, ze kolejny cykl będzie Wasz!!!!!!!!!
Kaala
No widzisz , czyli można założyć ze się to sprawdzaByłam kiedyś na takim badaniu w kwestii alergii (nie miałam ochoty na test skórny ) - potwierdziła mi się alergia na sierść kota, ponadto: na gęś, gołębia (sic!) i sery pleśniowe ;-)
Owulacja
Aha i rozumiem że pojechałaś do Francji wyleczyć się z tych serówByłam kiedyś na takim badaniu w kwestii alergii (nie miałam ochoty na test skórny ) - potwierdziła mi się alergia na sierść kota, ponadto: na gęś, gołębia (sic!) i sery pleśniowe ;-)
Kaala
Jezu ale bym zeżarła taki serAha i rozumiem że pojechałaś do Francji wyleczyć się z tych serów
Mmmm
Takiego pieczonego żeby się rozpływał
Boże
Madame JS
Znaczy tak: ja już wtedy tam mieszkałam i nawet pani mi zaproponowała, że mnie na odczulanie przyjmie poza kolejką, bo jak ja w tej Francji przeżyję w obliczu tych serów Dodam jedynie, że zawsze jadłam i jem je normalnie i nie mam uczulenia.. no chyba że można mieć alergię bez objawów ;-)Aha i rozumiem że pojechałaś do Francji wyleczyć się z tych serów
Gołębi i gęsi nie głaskałam
Owulacja
No plemniki też są przecież z takiej jakby różdżkiHihihi
Madame JS
Tylko kot ;-)No widzisz , czyli można założyć ze się to sprawdza
reklama
Podziel się: