reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

@Kaala Ty weź a jak to nie były żadne glisty czy owsiki tylko w różdżce był za duży zoom ustawiony i ona zobaczyła plemniki?
200.gif

reklama
Rozbudzona nadzieja jest bardzo bolesna. Mam nadzieje, ze kolejny cykl będzie Wasz!!!!!!!!!
właśnie ja szczerze po tym czasie straciłam nadzieję i tak się taplałam w tym bagienku beznadziei. Dobrze mi tam było, bo wiedziałam, że test będzie biały, że okres przyjdzie, niczego innego się nie spodziewałam. Aż przyszło to... I ciesze się, że mogę zajść, ale wszystko mi to przewróciło w głowie.

Aha i rozumiem że pojechałaś do Francji wyleczyć się z tych serów 🤡
Znaczy tak: ja już wtedy tam mieszkałam i nawet pani mi zaproponowała, że mnie na odczulanie przyjmie poza kolejką, bo jak ja w tej Francji przeżyję w obliczu tych serów :-D Dodam jedynie, że zawsze jadłam i jem je normalnie i nie mam uczulenia.. no chyba że można mieć alergię bez objawów ;-)
Gołębi i gęsi nie głaskałam 😁

reklama
Do góry