reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

@lady_in_blue i @Zazuu i @Agnes4312 napiszecie co u was? ❤️🥰 Ku pokrzepieniu serc :)
Moja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę 🥹. Słyszeliśmy serduszko. Wiek ciąży z USG zgodny z tym rzeczywistym. Wygląda na to, że wszystko jest dobrze.

Zaczynam 10tc (9+0), następna wizyta za 4 tygodnie, w międzyczasie badania prenatalne :-).

reklama
Moja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę 🥹. Słyszeliśmy serduszko. Wiek ciąży z USG zgodny z tym rzeczywistym. Wygląda na to, że wszystko jest dobrze.

Zaczynam 10tc (9+0), następna wizyta za 4 tygodnie, w międzyczasie badania prenatalne :-).
Ale to musi być wspaniały widok a uczucie pewnie nie do opisania 🥰🥰
bardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze 🤞🥰

Patrzę zdjęcia się nie dodały... Taka sytuacja... 😁

Załączniki

• IMG_20230210_205942.jpg
    IMG_20230210_205942.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 123
  • IMG_20230210_210044.jpg
    IMG_20230210_210044.jpg
    311,9 KB · Wyświetleń: 116
  • IMG_20230210_210147.jpg
    IMG_20230210_210147.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 118
Aaa... Już od 3 dni zapowiada mi się na okres a on nie przychodzi. Bolą mnie jajniki, wszystko ja na przyjsciei czekam -. -
Jestem ciekawa, jak bardzo rozlegulował mi się cykl.

Cudownie 🥲❤️🥰

W końcu będę mieć czas na forum 🤣 Wysiadałam z radiowozu, jak się wyjebałam! No… także ten… aby lampkę wina można w ręce utrzymać 🤣 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Także pozdrawiam z eLQuattro 🫠

Załączniki

• AF0853D1-E461-4B91-89CA-5230BB5CC97E.jpeg
    AF0853D1-E461-4B91-89CA-5230BB5CC97E.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry