reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

właśnie ja szczerze po tym czasie straciłam nadzieję i tak się taplałam w tym bagienku beznadziei. Dobrze mi tam było, bo wiedziałam, że test będzie biały, że okres przyjdzie, niczego innego się nie spodziewałam. Aż przyszło to... I ciesze się, że mogę zajść, ale wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak samo właśnie. Zero nadziei już miałam i to było lżejsze do zniesienia niż ta rozbudzona nadzieja, która od tylu dni nie pozowała mi spać i postawiła na świeczniku moje ogromne pragnienie by zostać mama. I nie rozumiem dlaczego nie mogę nią być :(

Sorka dziewczyny za te smuty! Piątek wieczór, a ja tak smuce! Ale nauczyłam się przez całe swoje życie, ze trzeba szukać gdzieś wsparcia; bo inaczej to jeszcze gorzej
Spoko, takie dzisiaj rozmowy dwutorowe. Na smutno i o biorezonansie 😁

Ja tak samo właśnie. Zero nadziei już miałam i to było lżejsze do zniesienia niż ta rozbudzona nadzieja, która od tylu dni nie pozowała mi spać i postawiła na świeczniku moje ogromne pragnienie by zostać mama. I nie rozumiem dlaczego nie mogę nią być :(

Sorka dziewczyny za te smuty! Piątek wieczór, a ja tak smuce! Ale nauczyłam się przez całe swoje życie, ze trzeba szukać gdzieś wsparcia; bo inaczej to jeszcze gorzej
Nie jesteś sama, pamiętaj! Czasem po prostu trzeba się wygadać...
Doskonale rozumiem żal do losu. Nawet w sumie bym się nie spodziewała, że może być taki sarkastyczny wobec niektórych...
Ja też - nie mogę mieć dzieci, no OK, to jest akurat coś, co czułam od zawsze. Od zawsze czułam, że będę miała problem z posiadaniem dzieci i zakładałam, że będzie to co najmniej trudny proces...
Ale żeby już dać mi tę ciążę i po dwóch miesiącach odebrać?! Czy to ma jakiś sens...?

Spoko, takie dzisiaj rozmowy dwutorowe. Na smutno i o biorezonansie 😁
a co do tego biorezonansu jeszcze to tak:
Koleżanka z endomenda przeszła ta cała terapie co zaleciła jej ta babeczka i całkowicie wyciszyła stan zapalny (potwierdzone przez gina) i pozbyła się robali 🤷‍♀️
Dlatego tez ja się wybrałam na takie coś , tak to bym pewnie nawet nie wiedziała ze takie coś istnieje

Dziewczyny,
Pierwszy raz wyszła mi taką faktycznie ciemniejsza kreska. (Zwykle wychodziły takie bardzo podobnego koloru jedynie). Rozumiem, że to TEN MOMENT? 😁🤗💗
Dodatkowo wczoraj miałam pobolewanie brzucha. 12dc/ cykle ok 25 dni zwykle...

reklama
Dziewczyny,
Pierwszy raz wyszła mi taką faktycznie ciemniejsza kreska. (Zwykle wychodziły takie bardzo podobnego koloru jedynie). Rozumiem, że to TEN MOMENT? 😁🤗💗
Dodatkowo wczoraj miałam pobolewanie brzucha. 12dc/ cykle ok 25 dni zwykle...
Od pozytywnego testu owulacja następuje w ciągu 24-36h
Także musisz działać 😊😊

Do góry