reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

no właśnie to jest częsta reakcja ludzi :D
Albo jak się dowiedziałam że zdałam certyfikat i poszłam do mojej ulubionej pizzerii na pizze i mohito. I mnie wszyscy pytali jak świętowałam o zawsze była taka sama reakcja "ale tak sama?!". No sama się nauczyłam, sama zdałam, to sama świętowałam!
Tak, dla wielu świętować samemu to oksymoron, świętować można tylko z kimś, samemu można tylko płakać.

reklama
tak. Ale nie wiem czy to dobrze :D bo ja je sobie dzielę na pory dnia na czuja albo bo gdzieś przeczytałam, a w tym cyklu to od razu wale wszystkie 17 na raz, bo comabyćtobędziezm wszedł za mocno 😂
17 to sporo, ja to w sumie tylko kwas foliowy, krople d+dhea, probiotyk i już. No i hektolitry moich fortyfikowanych niemlek:D

Muszę domówić coś za 30 zł, będzie darmowa dostawa. Jakie testy ciążowe wziąć- pink strumieniowe, czy płytkowe? Żadnych nie lubię, bo zawsze oblewam, ale na coś trzeba się zdecydować.

reklama
Do góry