reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama

Składniki:​

Otoczka kapsułki: żelatyna (z bydła), gliceryna roślinna (z oleju z ziaren palmowych i oleju kokosowego); oliwa z oliwek, ubichinol (jako KanekaQH ®) (zredukowana forma koenzymu Q10), emulgator: lecytyna sojowa, przeciwutleniacz: askorbyl palmitynian, kolory: (karmelowy, dwutlenek tytanu).

Informacja alergiczna​

Produkt nie zawiera: cukru, soli, drożdży, pszenicy, soi, produktów mlecznych i jest produkowany bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących. Odpowiedni dla wegetarian.

Coś im się z tym ostatnim zdaniem pomyliło....
Dlaczego im się pomyliło?

A tak w ogóle to macie problem z tym, żeby pójść same do restauracji na obiad albo kolacje, wypić sobie drinka, posiedzieć?

Bo mi się zawsze ludzie dziwią, że ja sama łażę. Kiedyś w sumie miałam z tym problem, ale delegacje mnie wyleczyły, bo bym z głodu umarła i teraz "w domu" też sobie chodzę.

no ale to nie je mięso. Przecież wegetarianie nie jedzą miesa, a weganie odzwierzęcych. A zelatyna to odzwierzęcy
Odzwierzęce to jak dla mnie nabiał, jajka, żelatyna to jakby mięso :D. Ale jak musiałam to brałam po operacji tabletki "z", no i w ogóle jestem ostatnio mniej restrykcyjna, ale jak mam wybór to wolę bez żelatyny.

A tak w ogóle to macie problem z tym, żeby pójść same do restauracji na obiad albo kolacje, wypić sobie drinka, posiedzieć?

Bo mi się zawsze ludzie dziwią, że ja sama łażę. Kiedyś w sumie miałam z tym problem, ale delegacje mnie wyleczyły, bo bym z głodu umarła i teraz "w domu" też sobie chodzę.
ani troche, moge siedzieć. Do kina moge sama iść. Lubie swoje towarzystwo

reklama

Ja bardzo lubię, teraz rzadziej to robię, ale na studiach baaardzo często.

Do góry