LadyCaro
Fanka BB :)
no może tak, ale to nie wpisuje się w definicje. Więc no jest odpowiedni dla wegetarian.wielu wegetarian żelatyny też nie je
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no może tak, ale to nie wpisuje się w definicje. Więc no jest odpowiedni dla wegetarian.wielu wegetarian żelatyny też nie je
Ja tak samo. Wręcz mi źle jak nie mam takiego czasu zupełnie "dla siebie".ani troche, moge siedzieć. Do kina moge sama iść. Lubie swoje towarzystwo
To seks z chwili po północy się zaliczy?może Ci pęka właśnie ;>
się zaliczyTo seks z chwili po północy się zaliczy?Tak, wiem, że lepiej poprawić, ale chyba nic ze starego nie wycisnę.
To było jedyne co dobrze skomentowała ta lekarka, chociaż i tak dodała, że wiek powyżej 40 rż jest złym prognostykiem, co nie do końca rozumiem- to lepiej mieć chujowe nasienie a 20 lat niż dobre nasienie i powyżej 40?się zaliczychoć wiadomo, jak jest możliwość, to lepiej poprawiać skoro wyniki nasienia dobre
![]()
właśnie jak dzisiaj szukałam to to widziałam ale nie byłam pewna czy to dobre więc wzięłam z aliness ,.kurcze mam nadzieję że jednak dobrze zrobiłam...![]()
Solgar Koenzym COQ10 200mg ( 60kap)
Solgar produkuje swoje witaminy od ponad 70 lat. Firma dokłada wszelkich starań, by opracowaćwitaminyswanson.pl
Chyba te kupię, dobra firma.
a no to dziwne. Bo rozumiem jakby powiedziała, że jest większe ryzyko złych wyników (no jestTo było jedyne co dobrze skomentowała ta lekarka, chociaż i tak dodała, że wiek powyżej 40 rż jest złym prognostykiem, co nie do końca rozumiem- to lepiej mieć chujowe nasienie a 20 lat niż dobre nasienie i powyżej 40?
ja lubię sama,.w sobotę idę na balet i właśnie mówiłam o tym Mamie a ona zapytała "ale jak to sama?" takze to chyba nie jest niby normalneA tak w ogóle to macie problem z tym, żeby pójść same do restauracji na obiad albo kolacje, wypić sobie drinka, posiedzieć?
Bo mi się zawsze ludzie dziwią, że ja sama łażę. Kiedyś w sumie miałam z tym problem, ale delegacje mnie wyleczyły, bo bym z głodu umarła i teraz "w domu" też sobie chodzę.
no właśnie to jest częsta reakcja ludzija lubię sama,.w sobotę idę na balet i właśnie mówiłam o tym Mamie a ona zapytała "ale jak to sama?" takze to chyba nie jest niby normalne