reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
się zaliczy :) choć wiadomo, jak jest możliwość, to lepiej poprawiać skoro wyniki nasienia dobre :)
To było jedyne co dobrze skomentowała ta lekarka, chociaż i tak dodała, że wiek powyżej 40 rż jest złym prognostykiem, co nie do końca rozumiem- to lepiej mieć chujowe nasienie a 20 lat niż dobre nasienie i powyżej 40?

To było jedyne co dobrze skomentowała ta lekarka, chociaż i tak dodała, że wiek powyżej 40 rż jest złym prognostykiem, co nie do końca rozumiem- to lepiej mieć chujowe nasienie a 20 lat niż dobre nasienie i powyżej 40?
a no to dziwne. Bo rozumiem jakby powiedziała, że jest większe ryzyko złych wyników (no jest 🤷‍♀️), ale jak ma dobre wyniki, to co ona od tych naszych chłopów chce? ;>

A tak w ogóle to macie problem z tym, żeby pójść same do restauracji na obiad albo kolacje, wypić sobie drinka, posiedzieć?

Bo mi się zawsze ludzie dziwią, że ja sama łażę. Kiedyś w sumie miałam z tym problem, ale delegacje mnie wyleczyły, bo bym z głodu umarła i teraz "w domu" też sobie chodzę.
ja lubię sama,.w sobotę idę na balet i właśnie mówiłam o tym Mamie a ona zapytała "ale jak to sama?" takze to chyba nie jest niby normalne

ja lubię sama,.w sobotę idę na balet i właśnie mówiłam o tym Mamie a ona zapytała "ale jak to sama?" takze to chyba nie jest niby normalne
no właśnie to jest częsta reakcja ludzi :D
Albo jak się dowiedziałam że zdałam certyfikat i poszłam do mojej ulubionej pizzerii na pizze i mohito. I mnie wszyscy pytali jak świętowałam o zawsze była taka sama reakcja "ale tak sama?!". No sama się nauczyłam, sama zdałam, to sama świętowałam!

reklama
Do góry