reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama

Składniki:​

Otoczka kapsułki: żelatyna (z bydła), gliceryna roślinna (z oleju z ziaren palmowych i oleju kokosowego); oliwa z oliwek, ubichinol (jako KanekaQH ®) (zredukowana forma koenzymu Q10), emulgator: lecytyna sojowa, przeciwutleniacz: askorbyl palmitynian, kolory: (karmelowy, dwutlenek tytanu).

Informacja alergiczna​

Produkt nie zawiera: cukru, soli, drożdży, pszenicy, soi, produktów mlecznych i jest produkowany bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących. Odpowiedni dla wegetarian.

Coś im się z tym ostatnim zdaniem pomyliło....

Laski, po tym zastrzyku to powinnam mieć chyba sporo śluzu? A czuję, że wysycham...Nie wiem nawet pewnie jak to jest mieć owu, więc w sumie może śluzem nie powinnam się sugerować....
Ja nie miałam śluzu po ovi.
Ogólnie niedawno powrócił mi śluz, więc porównując z monitoringiem, stwierdzam, że jak w płodnych kończy się śluz, to jest owu

Ja nie miałam śluzu po ovi.
Ogólnie niedawno powrócił mi śluz, więc porównując z monitoringiem, stwierdzam, że jak w płodnych kończy się śluz, to jest owu
Ja to w ogóle coś dziwnego miałam, jakby wodę. Teraz to zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres i znowu się boję, że będzie krótki cykl.

Wasze zdrówko!

Załączniki

• 4e901fa3-1d2e-42f1-a7ec-9f6b11cacc4c.jpeg
    4e901fa3-1d2e-42f1-a7ec-9f6b11cacc4c.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry