Nasturtium
Fanka BB :)
Eeeech, zobaczę jakich dermatologów zapodaje Luxmed. Już kilka razy takie gooovna miałam, same się ulatniały.moze byc tluszczak, moze byc cos innego. idz do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeech, zobaczę jakich dermatologów zapodaje Luxmed. Już kilka razy takie gooovna miałam, same się ulatniały.moze byc tluszczak, moze byc cos innego. idz do lekarza
No apka to tragedia, ja głównie telefon, ale przeglądarka.przez kompa, nie korzystam z apki bo jest o kant doopy potluc
Ja nie miałam śluzu po ovi.Laski, po tym zastrzyku to powinnam mieć chyba sporo śluzu? A czuję, że wysycham...Nie wiem nawet pewnie jak to jest mieć owu, więc w sumie może śluzem nie powinnam się sugerować....
Ja to w ogóle coś dziwnego miałam, jakby wodę. Teraz to zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres i znowu się boję, że będzie krótki cykl.Ja nie miałam śluzu po ovi.
Ogólnie niedawno powrócił mi śluz, więc porównując z monitoringiem, stwierdzam, że jak w płodnych kończy się śluz, to jest owu
ja mam jakiś z alinessSolgar Koenzym COQ10 200mg ( 60kap)
Solgar produkuje swoje witaminy od ponad 70 lat. Firma dokłada wszelkich starań, by opracowaćwitaminyswanson.pl
Chyba te kupię, dobra firma.
Aliness ma spoko cenę, ale są tylko setki.ja mam jakiś z aliness