reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

No tym autobusem mnie zaintrygowałas ale toi toi

confused wth? GIF
a mnie ruszył mocno ten kajak, ja to nawet na rowerku wodnym czuję się niepewnie 🙄😂

reklama
Powiedzcie mi czy przez stres mogą napierdzielać mnie jajniki i czy przez to owu może być szybciej albo później lub co gorsza nie być jej wogole ?
przez stres może wzrastać poziom kortyzolu, a jak jeden hormon wzrasta, to to może miec wpływ i pewnie może wystąpić jakaś reakcja lancuchowa. A który masz dc?

Zapisałam się do gina znowu jutro, żeby podejrzeć jajniki ;D Mam pakiet w Medicoverze, więc zależności jaki lekarz się trafi to zrobi badanie usg ;p A teraz muszę się skupić na pracy, bo siedze cały dzień na forum ;D

a od kiedy bolą Cię jajniki? Generalnie owu w 10, a i 9dc może się już zdarzać - ja w zeszłym cyklu miałam w 10dc, w 9dc już mnie bolały jajniki
No dziś od rana zaczęły mnie boleć jak nigdy pomyślałam że to może przez wczorajszy stres pół nocy nie spałam przepłakałam więc pomyślałam że to pewnie przez to

reklama
No dziś od rana zaczęły mnie boleć jak nigdy pomyślałam że to może przez wczorajszy stres pół nocy nie spałam przepłakałam więc pomyślałam że to pewnie przez to
Ojej :( przykro mi, że miałaś taką noc za sobą. Coś konkretnego się wydarzyło?

Do góry