Owulacja
Fanka BB :)
Ale wiesz co to oznacza!!! NIE MIAŁAŚ PLAMIEŃ W TYM CYKLU!!!No nic, okres sie przesunal i tyle. Zrobimy w następnym cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wiesz co to oznacza!!! NIE MIAŁAŚ PLAMIEŃ W TYM CYKLU!!!No nic, okres sie przesunal i tyle. Zrobimy w następnym cyklu.
No niby tak. Ciekawe czy kolejny cykl sie wydluzy. Teraz w sumie to mam taka brazowa krew, jak jakiegos 4 dnia okresu.Ale wiesz co to oznacza!!! NIE MIAŁAŚ PLAMIEŃ W TYM CYKLU!!!
To masło orzechowe na tej łyżce? Jeśli tak, to ja jestem tym psem.Ale wiesz co to oznacza!!! NIE MIAŁAŚ PLAMIEŃ W TYM CYKLU!!!
myślałam że to jaAle wiesz co to oznacza!!! NIE MIAŁAŚ PLAMIEŃ W TYM CYKLU!!!
A zrobili Ci dzisiaj USG żeby faktycznie stwierdzić, że to okres?No niby tak. Ciekawe czy kolejny cykl sie wydluzy. Teraz w sumie to mam taka brazowa krew, jak jakiegos 4 dnia okresu.
To ten odsysacz do wągrów?Jedyna dobra wiadomość dzisiejszego dnia
nie, nie miałąm usgA zrobili Ci dzisiaj USG żeby faktycznie stwierdzić, że to okres?
baw się dobrzeeee! A jak szybko przyszedł!Jedyna dobra wiadomość dzisiejszego dnia
Mogą, stres potrafi ostro zaburzyć cykl, ale może też od wzrostu pęcherzyków, bo ty chyba na początku cyklu albo mi się kręci.Powiedzcie mi czy przez stres mogą napierdzielać mnie jajniki i czy przez to owu może być szybciej albo później lub co gorsza nie być jej wogole ?
Ktoś tu dziś będzie miał upojną nocJedyna dobra wiadomość dzisiejszego dnia