reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
No dziś od rana zaczęły mnie boleć jak nigdy pomyślałam że to może przez wczorajszy stres pół nocy nie spałam przepłakałam więc pomyślałam że to pewnie przez to
bardzo mało Cię tutaj ostatnio, mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy i zaraz się wszystko naprostuje 😘

Mam coś dla Was:

Załączniki

• 5909603d-06df-4265-9beb-00f558bed372.jpeg
    5909603d-06df-4265-9beb-00f558bed372.jpeg
    44,4 KB · Wyświetleń: 65
Wczoraj wieczorem dostałam telefon z takimi wiadomościami że do tej pory do mnie to nie dociera to był szok niedowierzanie. Osoba która znam(z rodziny) za którą rękę dałabym sobie obciąć tak bardzo zawiodła. Przepraszam ale nie mogę powiedzieć szczegółów. Wstrząsnęło mną to bardzo bo nigdy bym się po tej osobie tego nie spodziewała że tak krótko mówiąc nawywija i spiepszy sobie życie.

reklama
Do góry