Owulacja
Fanka BB :)
P
To zegarek do biegania?A mi takie coś od wczoraj xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zegarek do biegania?A mi takie coś od wczoraj xd
Lepiej poprawićApropo seksu to u nas był jakiś kwadrans po północy to jakby chyba mogę zaliczyć na wczoraj i na dzisiaj?
Nie, do masowania jajekP
To zegarek do biegania?
Raczej byś czułaOoo i to jest dobry temat na dziś. Gdzie uprawialiście najdziwniejszy seks?
My jak jeszcze byliśmy bezdzietni to nam się zdarzyło w pociągu... Zasłoniliśmy firanki spoko i sami byliśmy w przedziale, ale ciekawe co by konduktor powiedział jakby przez przypadek wszedł
O nieeeeeLepiej poprawić
A jeśli mogę spytać, czemu wybraliście oddział Warszawski a nie blizej w Szczecu?mam nadzieję, że tak będzie. Boję się tylko o nasienie, ze swojej strony czuje, że każdy plan zniosę
nieeeeee, wybraliśmy SZN ja musze służbowo na dwie godziny jutro rano być w Wawie, więc moja podróż nie ma związku jadę dzisiaj i wracam jutro, a w sobotę normalnie idziemy tu na miejscuA jeśli mogę spytać, czemu wybraliście oddział Warszawski a nie blizej w Szczecu?
Ach, to zle zrozumiałam już widziałam ta logistykę jakbyś przy stymulacji musiała co dwa-trzy dni jeździć do wwanieeeeee, wybraliśmy SZN ja musze służbowo na dwie godziny jutro rano być w Wawie, więc moja podróż nie ma związku jadę dzisiaj i wracam jutro, a w sobotę normalnie idziemy tu na miejscu
w życiu jeszcze jakbym była jakimś turbo trudnym przypadkiem, że jeden jedyny lekarz w całej Polsce może mi pomóc, to może, ale w naszym przypadku to zupełnie by nie miało sensuAch, to zle zrozumiałam już widziałam ta logistykę jakbyś przy stymulacji musiała co dwa-trzy dni jeździć do wwa