reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
a czemu niefajnie?
Wiesz co, ja jestem odpowiedzialna za oceny pracownicze mojego zespołu, prezes je kwestionuje, sugeruje dla większości programy naprawcze....A prawda jest taka, że nie chce nikomu wypłacić premii...
I ogólnie mam nawał wszystkiego, coraz to nowe zadania plus jeszcze dodatkowo teraz wyjątkowo trudnych pacjentów, dzisiaj dostałam mocno w plecy, mam mega siniora :(.

Odpocznij...Ja czuję się tak samo chooyowo, jeszcze w pracy się zrobiło jakoś wyjątkowo niefajnie, jak nigdy, forum to dla mnie moment na odsapnięcie...
Jak tu odpocząć jak piszę z Wami i jednocześnie pracuję. Mój zaraz przyjdzie i mnie opieprzy, że mam już nie rysować ;)
A co tam w pracy się dzieje?

reklama
Do góry