Nasturtium
Fanka BB :)
Łaaaa, tak gadam, ale nie zrobię, nie znoszę się zawodzić ....Chcę go zobaczyć i ocenić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łaaaa, tak gadam, ale nie zrobię, nie znoszę się zawodzić ....Chcę go zobaczyć i ocenić
czyli jednak .. dobrze dobrzeApropo nawadniania, kazałam Staremu kupić wino. Coś mi inne płyny słabo dzisiaj wchodzą.
a czemu niefajnie?Odpocznij...Ja czuję się tak samo chooyowo, jeszcze w pracy się zrobiło jakoś wyjątkowo niefajnie, jak nigdy, forum to dla mnie moment na odsapnięcie...
A ja zazdroszczę takiego seksu i formy na niego, ja nigdy takiej nie miałam .I masz na to czas?
Te Twoje długie seksy mnie rozwaliły dzisiaj
Dziękuję Od razu mi lepiejPrzestań tak mówić, jesteś wartościową i wyjątkową kobietą!
Ale ja się zastanawiam cały czas co tu robić przez tyle minutA ja zazdroszczę takiego seksu i formy na niego, ja nigdy takiej nie miałam .
Dziękuję Od razu mi lepiej
Wiesz co, ja jestem odpowiedzialna za oceny pracownicze mojego zespołu, prezes je kwestionuje, sugeruje dla większości programy naprawcze....A prawda jest taka, że nie chce nikomu wypłacić premii...a czemu niefajnie?
Jak tu odpocząć jak piszę z Wami i jednocześnie pracuję. Mój zaraz przyjdzie i mnie opieprzy, że mam już nie rysowaćOdpocznij...Ja czuję się tak samo chooyowo, jeszcze w pracy się zrobiło jakoś wyjątkowo niefajnie, jak nigdy, forum to dla mnie moment na odsapnięcie...
No ja w piątek miałam seks prawie godzinny i wiem, że wystarczy mi na jakiś rok, pod koniec byłam po prostu zmęczona i wiedziałam, że więcej przyjemności ani nie wycisnę, ani nie przyjmę.Ale ja się zastanawiam cały czas co tu robić przez tyle minut