reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

I masz na to czas? 😌
Te Twoje długie seksy mnie rozwaliły dzisiaj 😌🥲😌
czemu Cię rozwaliły?
Ja nie mam żadnych obowiązków poza pracą, więc mam na wszystko czas 🤷‍♀️ jestem trzonową panią domu, nie gotuję, odkurzacz sam jeździ, nie mam dzieci, którymi trzeba się zająć, to łatwo mi jest mieć czas po proatu

reklama
Jak tu odpocząć jak piszę z Wami i jednocześnie pracuję. Mój zaraz przyjdzie i mnie opieprzy, że mam już nie rysować ;)
A co tam w pracy się dzieje?
A czym się zajmujesz?

A u mnie, skopiuję ;-):
Wiesz co, ja jestem odpowiedzialna za oceny pracownicze mojego zespołu, prezes je kwestionuje, sugeruje dla większości programy naprawcze....A prawda jest taka, że nie chce nikomu wypłacić premii...
I ogólnie mam nawał wszystkiego, coraz to nowe zadania plus jeszcze dodatkowo teraz wyjątkowo trudnych pacjentów, dzisiaj dostałam mocno w plecy, mam mega siniora :(.

Do 10 dni po podaniu leku Zivafert, test ciążowy może dać fałszywie pozytywny wynik.

Może se machnę test :DD
Możesz, jeśli masz na tyle, machać test przez parę dni od zastrzyku, w ten sposób wyśledzisz, jak długo lek Ci się utrzymuje i kiedy kreska oznacza zastrzyk, a kiedy.. coś innego ;-)

Wiesz co, ja jestem odpowiedzialna za oceny pracownicze mojego zespołu, prezes je kwestionuje, sugeruje dla większości programy naprawcze....A prawda jest taka, że nie chce nikomu wypłacić premii...
I ogólnie mam nawał wszystkiego, coraz to nowe zadania plus jeszcze dodatkowo teraz wyjątkowo trudnych pacjentów, dzisiaj dostałam mocno w plecy, mam mega siniora :(.
Eh, to ciężką i odpowiedzialną pracę masz. I jeszcze latanie po lekarzach do tego nie pomaga.
A co się stało z plecami, że taki sinior duży?

czemu Cię rozwaliły?
Ja nie mam żadnych obowiązków poza pracą, więc mam na wszystko czas 🤷‍♀️ jestem trzonową panią domu, nie gotuję, odkurzacz sam jeździ, nie mam dzieci, którymi trzeba się zająć, to łatwo mi jest mieć czas po proatu
Ja to doskonale rozumiem, ja wolę swój wolny czas przeznaczać na przyjemności niż sprzątanie i ogarnianie wszystkiego wokół, póki mogę.
Kiedyś miałam zupełnie inaczej, ale już z tego wyrosłam.

reklama
Do góry