Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Chyba okresmoże się zagnieżdża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba okresmoże się zagnieżdża?
psujesz nadzieję biednemu bolilolkowi, niedobra!Chyba okres
Przepraszam, nie mam jeszcze okresu, ale ja już po prostu straciłam nadzieje, wykres wyglada dramatycznie, wiec nie mam nadzieipsujesz nadzieję biednemu bolilolkowi, niedobra!
po owulacji pojawia się ciałko żółte, a z nim wzrost progesteronu. 7 dni po owulacji można zbadać progesteron i sprawdzić czy jego wynik wskazuje na to, że owulacja miała miejsce. Ale samym progesteronem nie sprawdzisz, czy jesteś w ciąży, jego wysokość Ci nic nie powieDziewczyny a wytłumaczcie mi jak to jest z progesteronem, konkretnie czy jeśli jest ciąża to jest wyższy czy zawsze jest wyższy po owulacji? Bo przeszło mi przez myśl żeby jutro zrobić ale nie wiem jak to w ogóle później odczytać i ile od owulacji się robi
Czyli bez sensu tracić kasę tak naprawdę lepiej poczekać chociaż to czekanie takie ciężkie jest pierwszy i druga ciąża tak jakoś to było a teraz jakby to była pierwsza tak bardzo chcępo owulacji pojawia się ciałko żółte, a z nim wzrost progesteronu. 7 dni po owulacji można zbadać progesteron i sprawdzić czy jego wynik wskazuje na to, że owulacja miała miejsce. Ale samym progesteronem nie sprawdzisz, czy jesteś w ciąży, jego wysokość Ci nic nie powie
Przepraszam, nie mam jeszcze okresu, ale ja już po prostu straciłam nadzieje, wykres wyglada dramatycznie, wiec nie mam nadziei
no niestety czekanie jest trudne dla nas wszystkich, ale nie przyspieszysz...Czyli bez sensu tracić kasę tak naprawdę lepiej poczekać chociaż to czekanie takie ciężkie jest pierwszy i druga ciąża tak jakoś to było a teraz jakby to była pierwsza tak bardzo chcę
Już jestem .@Nasturtium gdzie sprawozdanie z wizyty?