Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dziękuję Ci za tak wzruszające słowa ! Nie wiem co więcej powiedzieć , bardzo się cieszę że Was poznałam , wasze historie , czułam że tu pasuje dlatego będę stalkowac dalej i śledzić Wasze losyo matko! Jak się cieszę!
Teraz już się mogę przyznać, że od kiedy wstawiłaś ten test o 6 rano chodzę i ciągle płaczę, bo tak bardzo życzę Ci nudnej ciąży, tak bardzo chce, żebyś w październiku trzymała w ramionach swoje zdrowe, piękne dziecko.
Tak wiele przeszłaś, a jesteś tak cudowną i pozytywną osobą mimo tej ogromnej straty, jaka Cię dotknęła. Jesteś moją bohaterką
Tak bardzo liczyłam na to, że los tym testem Ci dzisiaj spróbuje choć trochę "wynagrodzić" (ja wiem, że Ty wiesz, co ja mam na myśli i wiesz, że po prostu nie znajduje słowa) to wszystko co przeszłaś i teraz obdarzy Cię samym dobrem.
I jednocześnie, że da to wielu dziewczynom tutaj nadzieję, że los ma jakieś poczucie przyzwoitości i że wszystkim tym dzielnym, długo walczącym Staraczkom da w końcu to, czego pragną!
Naprawdę z całego serca Ci gratuluję i życzę tak nudnej ciąży, jak tylko się da!
Wczoraj jak już powiedziałam mężowi emocje zaczęły schodzić , dostałam takich wzdęć że myślałam że to koniec już , jednak po nospie przeszły i usnęłam
Jeszcze raz dziękuję, jutro dam znać jak beta
Wow ale wysoka ! GratulacjeJest i moja beta