reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

@Bolilol jak tam twoja tempka dziś?

Ja jestem mega niewyspana bo Stary za bardzo wział sobie do serca moje "jak wrócisz z pracy to zaglądnij :D" i po 2giej w nocy wszedł cały gotowy a ja później z emocji nie mogłam zasnąć, a wstać musiałam o 5 o_O
Dobrze, że w pracy mogę się poopierdzielać ale wtedy czas się dłużyyyy...
Miłego dnia dla Was ❤️

reklama
Dziękuję pięknie za wszystkie gratulacje. Sama z tych emocji nie mogłam zasnąć cóż za dzień. Test tylko dla formalności miał być że znów negatywny a tu taka niespodzianka. Dziękuję za wsparcie i porady tak to gdyby nie wy dalej żyła bym w błogiej nieświadomości.

@Bolilol jak tam twoja tempka dziś?

Ja jestem mega niewyspana bo Stary za bardzo wział sobie do serca moje "jak wrócisz z pracy to zaglądnij :D" i po 2giej w nocy wszedł cały gotowy a ja później z emocji nie mogłam zasnąć, a wstać musiałam o 5 o_O
Dobrze, że w pracy mogę się poopierdzielać ale wtedy czas się dłużyyyy...
Miłego dnia dla Was ❤️
Ja dzis tez niewyspana po trzonowaniu, ale mam home office dziś to coś pościemniam 🤣

Ostatnia edycja:
Wczoraj padło pytanie za co jesteśmy wdzięczne...
Jestem wdzięczna za to, że żyjemy w kraju, w którym nie ma trzęsień ziemi, tsunami i innych żywiołów zagrażających życiu... Że nie musimy się martwić o to czy przeżyjemy my i nasi bliscy do jutra ❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry