Owulacja
Fanka BB :)
Jakoś się musieli ci ludzie pocieszaćJa poczęta jakoś na koniec listopada, czyli w najgorszym dla mnie, najbardziej depresyjnym miesiącu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś się musieli ci ludzie pocieszaćJa poczęta jakoś na koniec listopada, czyli w najgorszym dla mnie, najbardziej depresyjnym miesiącu .
Poki co tak mi wylicza kalendarzyk ;Ej, a ja pytanie mam- kto tak, jak ja będzie mieć owulację w Walentynki.
Wiecie, co się będzie wtedy działo?
No ja mogę tylko jak bombelek śpi, czyli rzadkobo to czas trzoningu
Wizytę mam późno bo moja gin akurat na urlopie i chyba poczekam aż powie że mogę. Zwłaszcza że ten luty to taki dla mnie mało łaskawy.Ja też jestem po biochemie, gin pozwolił mi się starać od razu.
nie zachęcaszNo ja mogę tylko jak bombelek śpi, czyli rzadko
Stary do mnie: „to dzisiaj seks, dawno nie było, jak mus to mus”.bo to czas trzoningu
Czyli mamy takie same planyNo to już wiesz, jakie masz plany xD.
Sex, Sex, Sex! Łóżko ma się palić.
Ważne sprawy o tej porze?nie zachęcasz
Idę szybko załatwić ważne sprawy i zaraz wracam, dotrzymam Ci towarzystwa D
Libido przy małym dziecku chyba też średnie?No ja mogę tylko jak bombelek śpi, czyli rzadko
Ewidentnie poszła załatwić coś na gwałtWażne sprawy o tej porze?