Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomidorówkę jadła już dawno, więc pewnie siły już wróciłyEwidentnie poszła załatwić coś na gwałt
Libido normalneLibido przy małym dziecku chyba też średnie?
Ja to podejrzewam, że mnie by też nie opadło, staremu pewnie takLibido normalne
Tylko czasem sił mało
No właśnie, teraz czas na kiełbaskę tudzież paróweczkęPomidorówkę jadła już dawno, więc pewnie siły już wróciły
Uu tyle to chyba nie gotowałam. Spróbuję ja zwykle tak 1,5h pierwszego dnia, jemy i gotuję pozostałą zupę jeszcze może z 2h.A jak długo gotujesz rosół? Ja gotuję min..4 godziny i dodaję suszoną włoszczyznę. Kostki są zbędne
Oj tak, lubczyk jest fajny ale chyba tylko raz w życiu ogarnęłam żeby sobie zamrozićO to to! Ja gotuję 3h i jeszcze daję kawał wołowiny. I koniecznie świeży (o tej porze roku mrożony) lubczyk.
Ja po pierwszym biochemie miałam od razu zielone światło, od razu też zaszłam w ciążę i był drugi biochem. Gdy byłam w szpitalu z krwawieniem (bo oficjalnie to był już 9tc, było podejrzenie ciąży pozamacicznej a ja krwawiłam skrzepami) to powiedzieli mi że nie powinno się od razu po biochemie zachodzić w ciążę bo endometrium nie zdąży się zregenerować (i że może przez to druga ciąża też się nie udała). Następnie zmieniłam gin na dawną zaufaną, która powiedziała żebyśmy się chociaż jeden cykl wstrzymali. Znowu raz poszłam do innej gin (wspomnianej na styczniowym wątku Danielak) to mówiła że trzeba aż trzy miesiące odczekać. Posłuchałam mojej gin i wstrzymaliśmy się jeden cykl ale chciałam pokazać że i w tym przypadku lekarze mają różne podejścia, i na tylu ginow tylko jedna mi mówiła że po biochemie można się od razu starać.Wizytę mam późno bo moja gin akurat na urlopie i chyba poczekam aż powie że mogę. Zwłaszcza że ten luty to taki dla mnie mało łaskawy.
Ooo, przypomniałaś mi, że wzięłam w lidlu wege parówy na spróbkę. Do borówek jak znalazł.No właśnie, teraz czas na kiełbaskę tudzież paróweczkę
To życzę Tobie nad ranem snu erotycznego z przedłużeniem w realu23 będę w łóżku to może jeszcze coś wykrzesam ze starego, ostatecznie (chociaż nie lubię) rano.