Nasturtium
Fanka BB :)
Pozdrowiony, dużo dobrego kupione.chodzenie do Lidla też szanuje, mój ulubiony sklep, pozdrów go ode mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozdrowiony, dużo dobrego kupione.chodzenie do Lidla też szanuje, mój ulubiony sklep, pozdrów go ode mnie
Mój mózg czytający słowa: "Daniel w piwnicy":
Nic nie mogę za to, że podobają mi się męscy „brzydale”.
Gdyby jeszcze miał owłosioną klatę…
Ej, a wiecie, że kiedyś śniło mi się, że przetrzymywałam Daniela w piwnicy. Był przypięty łańcuchami do ściany, a ja go karmiłam xD.
I ja się podłączamNic dodać, nic ująć. W punkt
Tego Daniela trudno byłoby wprowadzić do mojej piwnicy xD.Mój mózg czytający słowa: "Daniel w piwnicy":
Zobacz załącznik 1493513
Ja jakoś 12/13 powinnam mieć. Ale mam cykl z pauza czekam do 20.02 na wizytę po biochemie, żeby się pooglądać no bo chyba nie wypada tak starać się od razu? Chyba że się mylę i powinnam iść za ciosemEj, a ja pytanie mam- kto tak, jak ja będzie mieć owulację w Walentynki.
Wiecie, co się będzie wtedy działo?
Ja powinnam mieć 12- 14Ej, a ja pytanie mam- kto tak, jak ja będzie mieć owulację w Walentynki.
Wiecie, co się będzie wtedy działo?
No to już wiesz, jakie masz plany xD.Ja powinnam mieć 12- 14
Niby po biochemie można.Ja jakoś 12/13 powinnam mieć. Ale mam cykl z pauza czekam do 20.02 na wizytę po biochemie, żeby się pooglądać no bo chyba nie wypada tak starać się od razu? Chyba że się mylę i powinnam iść za ciosem