reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

potwierdzam witaminę E. Do tego trzeba jesc to, co zawiera fitoestrogeny, więc ziemniaki, brokuły, fasola szparagowa. Do tego morele suszone, maliny, czereśnie, truskawki. Jeżeli chodzi o zioła to widziałam niepokalanek i korzeń maca :)
W sumie żre to wszystko oprócz maca i niepokalanka. Ale dziś dostałam wynik SHGB i też jakoś szałowy nie jest. I próbuje coś doczytać to znów wychodzi, że to wszystko powiązane z prolaktyną 🤦‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230201-192139_Drive.jpg
    Screenshot_20230201-192139_Drive.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
I tego Wam wszystkim życzę ❤️
A jedna Pani 80 lat przewróciła się i uderzyła głową w łóżko, a drugi Pan raczej zamarzł. Nadużywał alkoholu, przewrócił się wczoraj w śnieg i pewnie zasnął a przez noc zamarzł wysoko w górach 🤷‍♀️ Morał z tego taki nie pić alkoholu i się nie starzeć xD 🤣
Wybieram drugą opcje, z alko pomyślę🤣

W sumie żre to wszystko oprócz maca i niepokalanka. Ale dziś dostałam wynik SHGB i też jakoś szałowy nie jest. I próbuje coś doczytać to znów wychodzi, że to wszystko powiązane z prolaktyną 🤦‍♀️
alko też podbija estradiol :D ale tego jakoś przesadnie nie polecam

A takie mam pytanie z innej beczki, czy Wasze mamy i teściowe też mają tak, że im są starsze tym potrzebują więcej atencji? By do nich codziennie dzwonić? Interesować się nimi? Jeździć razem na wakacje? Mieszkać blisko i pomagać we wszystkim?

Nie wiem w jakim wieku masz teściową. Moja mama mam 59 lat, teściowa jest lekko po 50siątce (chyba bo nie wiem xD). Unikam kontaktu z jedną i drugą. Jakby były atencyjne to kazałabym im sobie poszukać znajomych xD
Ze wspólnych wakacji ktoś wrócił by w trumnie

dead the addams family GIF

reklama
Do góry