reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Powinien się z czasem pojawić drugi odrębny pdfCzy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Lilli2
Ja przeważnie robię badania w Alabie i jak są wyniki na raty to każdy jest w oddzielnym PDF. Otwieram je zawsze na lapku bo na telefonie mi nie idzie.Czy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Panda91
Tez sobie to obiecałam a przede wszystkim, ze będę chciała naprawdę poznać swoją synowa, a nie tylko swoje wyobrażenie na jej temat.Bardzo podobnie jest u mnie mama taka jak Twoja z tego co piszesz, i sytuacja z synami też.
Mimo że mama mieszka 1400 km od Nas, nie rości sobie praw do wszystkiego i stara się niezależna, mimo że ma prawie 70 lat i choroby przewlekłe na karku.
A teściowa, co tu dużo mówić ma 50 pare , na siłe szuka chorób, robi wszelkie akrobacje, żeby zwrócić na siebie uwagę.
Jest dość toksyczna i nastawiona na "anty" do 2gich połówej swoich dzieci.
Oczywiście wszystko robi i wie najlepiej.
Ach te teściowe.....
Obiecałam sobie, że jak wkońcu zajde i bedziemy mieli dziecko/ dzieci będe teściową z tego mniejszego "odsetku" z tych "niewrednych"
anyżowa
Wiesz, ciężko dać się też czasem poznać z tej dobrej strony, jeśli ktoś na dzieńdobry z dupy i bez powodu jest nastawiony źle do Twojej osoby.Tez sobie to obiecałam a przede wszystkim, ze będę chciała naprawdę poznać swoją synowa, a nie tylko swoje wyobrażenie na jej temat.
Jeśli teściowa tak robi to też ciężko oczekiwać , że synowa będzie po stopach całować i usilnie udowadniać , że jest się "spoko osobą".
To już chyba natura
Brownie1992
Moderator
Powinien się z czasem pojawić drugi odrębny pdf
Nie ma Rzeczywiście tempak ze mnieJa przeważnie robię badania w Alabie i jak są wyniki na raty to każdy jest w oddzielnym PDF. Otwieram je zawsze na lapku bo na telefonie mi nie idzie.
Bolilol
potwierdzam witaminę E. Do tego trzeba jesc to, co zawiera fitoestrogeny, więc ziemniaki, brokuły, fasola szparagowa. Do tego morele suszone, maliny, czereśnie, truskawki. Jeżeli chodzi o zioła to widziałam niepokalanek i korzeń maca@Bolilol przypominam sie
aurii_orelii
Ja uwielbiam moja teściową za to, że tylko jeknę żeby mi upiekła np sernik i na drugi dzień już mamJa niby też jestem tą lepszą synową, ale cóż mi z tego...
doolary12
Zaangażowana w BB
Zwykła hsg nie sonoA masz sono czy zwykla? Przy sono normalnie kazali mi się starać w tym samym cyklu.
reklama
Brownie1992
Moderator
Zadziałało na laptopie. Dzięki @Lilli2Nie ma Rzeczywiście tempak ze mnie
Podziel się: