reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Czy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Powinien się z czasem pojawić drugi odrębny pdf

Czy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Ja przeważnie robię badania w Alabie i jak są wyniki na raty to każdy jest w oddzielnym PDF. Otwieram je zawsze na lapku bo na telefonie mi nie idzie.

Bardzo podobnie jest u mnie mama taka jak Twoja z tego co piszesz, i sytuacja z synami też.
Mimo że mama mieszka 1400 km od Nas, nie rości sobie praw do wszystkiego i stara się niezależna, mimo że ma prawie 70 lat i choroby przewlekłe na karku.
A teściowa, co tu dużo mówić ma 50 pare , na siłe szuka chorób, robi wszelkie akrobacje, żeby zwrócić na siebie uwagę.
Jest dość toksyczna i nastawiona na "anty" do 2gich połówej swoich dzieci.

Oczywiście wszystko robi i wie najlepiej.

Ach te teściowe.....

Obiecałam sobie, że jak wkońcu zajde i bedziemy mieli dziecko/ dzieci będe teściową z tego mniejszego "odsetku" z tych "niewrednych" 😆
Tez sobie to obiecałam :) a przede wszystkim, ze będę chciała naprawdę poznać swoją synowa, a nie tylko swoje wyobrażenie na jej temat.

Tez sobie to obiecałam :) a przede wszystkim, ze będę chciała naprawdę poznać swoją synowa, a nie tylko swoje wyobrażenie na jej temat.
Wiesz, ciężko dać się też czasem poznać z tej dobrej strony, jeśli ktoś na dzieńdobry z dupy i bez powodu jest nastawiony źle do Twojej osoby.
Jeśli teściowa tak robi to też ciężko oczekiwać , że synowa będzie po stopach całować i usilnie udowadniać , że jest się "spoko osobą".

To już chyba natura😁

reklama
Do góry