reklama
koko.sanka
Fanka BB :)
A ja już po pracy, czekam na laminacje brwi. A dla poprawy nastroju umowie się dziś na masaż pod koniec tygodniapiszcie coś
koko.sanka
To bardzo miłe, że kierowniczka jest taka zrozumiałaJa dziś po pracy lecę na wspiny, a wczoraj byliśmy na skłoszu. Nic mi się dziś nie chce, na szczęście jestem umówiona z koleżanką, więc zawsze łatwiej. Nie byłam na porządnym łojeniu z miesiąc, więc pewnie mi forma spadła.
W pracy dziś w miarę luźny dzień. Byłam dziś wdzięczna za to, że w moim dziale (4 kobitki, jeden chłop) jakoś szczególnie nie wypytywały mnie o moją nieobecność. Kierowniczka znała powód i wykazała się ogromną empatią, ale sama niestety nie dawno straciła jajowody. Ogólnie w mojej firmie mało kobiet z dziećmi, a na 200 zatrudnionych osób JEDNA jest na macierzyńskim tylko... a przedział wiekowy to tak 25-40 lat. W moim dziale żadna kobitka nie ma dzieci, a wszystkie starsze ode mnie.
Bolilol
za to, że wczoraj ugotowałam sobie gar pomidoroweja Wy za to dziś jesteście wdzięczne?!
LadyCaro
moja dieta woła o pomstę do nieba niestety.@Aczkolwiek@to_na_pralkę wszystko ogarnia
LadyCaro
Ja moze nie dziś, ale ogólnie to jestem wdzięczna za rodzinę. Rodzina jest dla mnie nawyższą wartością w życiu. Cieszę się, ze mam dobrą relację z rodzicami, z braćmi.a Wy za to dziś jesteście wdzięczne?!
A dziś to jestem niewdzieczna za moje lenistwo
Bolilol
niewdzięczna za lenistwo to będziesz jutro, jak będziesz musiała nadrobić to, czego dziś nie zrobiłaśJa moze nie dziś, ale ogólnie to jestem wdzięczna za rodzinę. Rodzina jest dla mnie nawyższą wartością w życiu. Cieszę się, ze mam dobrą relację z rodzicami, z braćmi.
A dziś to jestem niewdzieczna za moje lenistwo
Mrufka@@1
Ja ocipieje za chwilę ... Jeszcze przed chwilą dowiedziałam się że moja siostra dostała pracę - oczywiście cieszę się jej szczęściem ale już usłyszałam że dostanę jej obowiązki ( nie od niej tylko od gościa co z nią w pokoju jest ). Oni mają obsługę bankow a ja tego nie chce bo nawet złotówki mi więcej nie dadzą a ja widzę po niej jak ja ta obsługa zniszczyła . Dlatego jeżeli ta ciąża jest to błagam niech będzie wszystko dobrze
reklama
LadyCaro
bardzo dobrze zrobiłaśMam spadek formy i zjadłam całe opakowanie delicji
Podziel się: