reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja dziś po pracy lecę na wspiny, a wczoraj byliśmy na skłoszu. Nic mi się dziś nie chce, na szczęście jestem umówiona z koleżanką, więc zawsze łatwiej. Nie byłam na porządnym łojeniu z miesiąc, więc pewnie mi forma spadła.

W pracy dziś w miarę luźny dzień. Byłam dziś wdzięczna za to, że w moim dziale (4 kobitki, jeden chłop) jakoś szczególnie nie wypytywały mnie o moją nieobecność. Kierowniczka znała powód i wykazała się ogromną empatią, ale sama niestety nie dawno straciła jajowody. Ogólnie w mojej firmie mało kobiet z dziećmi, a na 200 zatrudnionych osób JEDNA jest na macierzyńskim tylko... a przedział wiekowy to tak 25-40 lat. W moim dziale żadna kobitka nie ma dzieci, a wszystkie starsze ode mnie.
To bardzo miłe, że kierowniczka jest taka zrozumiała 🥰

Ja moze nie dziś, ale ogólnie to jestem wdzięczna za rodzinę. Rodzina jest dla mnie nawyższą wartością w życiu. Cieszę się, ze mam dobrą relację z rodzicami, z braćmi.

A dziś to jestem niewdzieczna za moje lenistwo 😅
niewdzięczna za lenistwo to będziesz jutro, jak będziesz musiała nadrobić to, czego dziś nie zrobiłaś :D

Ja ocipieje za chwilę ... Jeszcze przed chwilą dowiedziałam się że moja siostra dostała pracę - oczywiście cieszę się jej szczęściem ale już usłyszałam że dostanę jej obowiązki ( nie od niej tylko od gościa co z nią w pokoju jest ). Oni mają obsługę bankow a ja tego nie chce bo nawet złotówki mi więcej nie dadzą a ja widzę po niej jak ja ta obsługa zniszczyła . Dlatego jeżeli ta ciąża jest to błagam niech będzie wszystko dobrze 🥹🥹🥹🥹

reklama
Do góry