reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja ocipieje za chwilę ... Jeszcze przed chwilą dowiedziałam się że moja siostra dostała pracę - oczywiście cieszę się jej szczęściem ale już usłyszałam że dostanę jej obowiązki ( nie od niej tylko od gościa co z nią w pokoju jest ). Oni mają obsługę bankow a ja tego nie chce bo nawet złotówki mi więcej nie dadzą a ja widzę po niej jak ja ta obsługa zniszczyła . Dlatego jeżeli ta ciąża jest to błagam niech będzie wszystko dobrze 🥹🥹🥹🥹
ona odchodzi do nowej pracy, Ty na ciążowe L4, niech sobie sami to robią, proste 🤷‍♀️
Czy już skończyłaś pracę i jedziesz do Rossmanna?

reklama
a z kim z yt ćwiczysz?
najczęściej z codziennie fit, bardzo lubię typaire, podczas treningu czasem pierdoli głupoty, że czas szybciej mija :D
Ja zawsze sobie mówią „oby do pierwszej wstawki” później niemoc mija, a po treningu świat wyglada inaczej
Nooo tak jest, nigdy się nie żałuje zrobionego treningu. Za to niezrobionego często :D ja zawsze mówię, ze poćwiczę tylko 10 minut. Przeważnie po tych 10 min już moc nadchodzi

Do góry