koko.sanka
Fanka BB :)
ja uzywam tylko flo w wersji dla biedakówBtw, jakich używacie aplikacji do monitorowania cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja uzywam tylko flo w wersji dla biedakówBtw, jakich używacie aplikacji do monitorowania cyklu?
Ja mam testeo strumieniowe z allegro tak już trzeci miesiąc będę nimi testować i jestem zadowolonaGratulacje dla wszystkich dziewczyn, które mają II od następnego cyklu zabieram się za siebie jakie testy owulacyjne polecacie?
właśnie kończę ugotowany wczoraj o 21 gar pomidorowejpiszcie coś
@Aczkolwiek@to_na_pralkę wszystko ogarniaCzy mogę jutro wstawić wyniki z mojej 5 tarczycowej ? Ogarnia ktoś te sprawy ?
możesz nawet wstawić swoje gołe zdjęcie, wszystko zniesiemyCzy mogę jutro wstawić wyniki z mojej 5 tarczycowej ? Ogarnia ktoś te sprawy ?
Hihihimożesz nawet wstawić swoje gołe zdjęcie, wszystko zniesiemy
zartuję, głupia jestem.
Wsatw, dziewczyny ogarniają