reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dobrze, że właśnie nie czytam tej wersji mitologii z moimi szóstoklasistami :p
Oni się na razie szokują, że Zeus miał tyle dzieci z nie-żonami ;-)
Ja bardzo lubiłam uczyć się o mitologii 🙈Bawiło mnie, jak większość nie ogarniała, że jest grecka o rzymska 😅

reklama
A jaką Ty robisz? Pod względem dziwności mojej orzechowej chyba nic nie przebije. Chociaż mam ochotę zrobić bardziej klasyczną.
Dzisiaj risotto zaprawię przecierem i suszonymi pomidorami, bo jakieś takie bez smaku.
podobnie jak @Bolilol tylko na mięsię, żeby Stary miał co jeść- taki bulion ze słoiczka, nogi z kury, warzywa, passata, ja zagęszczam śmietaną 18%.

Myślę że doszliśmy do jakiejś ściany. Bo dużo zostało zrzucone na to że zostałam zdradzona i teraz jestem zazdrosna wariatka. Otóż nie uważam się za taką. Ale mój mąż też musi coś od siebie dać. Na terapię nie pojdzie. A ja nie chce się spotykać z jakąś młoda siksa i udawać jej psiapsi. Dlatego nie widzę dla nas na ten moment rozwiązania.
Ale ja Ciebie dokładnie rozumiem. Przechodziłam coś takiego. Tamta laska tak jakby miała kilku takich typów z którymi pisała. Ale u mnie jakoś to przeleciało, tzn. ja też wtedy dużo pracowałam, studiowałam, przez co jakoś łatwo przyszło mi pomyśleć, że jak to pójdzie w tym wiadomym kierunku, to znaczy że tak miało być.
Oczywiście nie chciałam się z nią spotykać, nawet przez myśl mi to nie przeszło. Nie chciałam się do niej porównywać czy coś. Na pewno nie patrzyłam przez pryzmat "brzydsza czy ładniejsza". Na pewno nie zastanawiałam się, czy to jego typ, bo ja w takie coś jak czyjś typ nie wierzę. No i jak pisałam: skończyło się jak w końcu poznała typa, który się zaczął z nią spotykać, bo miał na to czas.

A jaką robisz pomidorową? Ja uwielbiam z dodatkiem masła orzechowego😁.
Season 17 What GIF by America's Got Talent

reklama
Ja mam tryb pauzujący i czasem, jak już okres mi się spóźni jest takie:
Kufaa, no ale może? Ale Kufa, niemożliwe. Eee...może powinnam? 🙈 W sumie omijamy tylko płodne 😅
też tak mam 😁 wcześniej strzelaliśmy w jajo i nic a teraz pauzujemy, omijamy tydzień przed i tydzień po owulacji a jednak zawsze przez ten głupi łeb ciągle przechodzi że kuźwa a może jednak bo przecież odpuściłam 🤣

Do góry