reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Cześć! Chciałbym do Was dołączyć, jeśli mogę :) Coś o mnie mam 32 lata, staramy się o bejbika od czerwca 2021 roku. W 2020 urodziłam Syna ❤️, a w czerwcu 2022 poroniłam w 8tc córkę, bardzo chciałam wiedzieć jakiej płci było dziecko i czy miało któraś z najczęściej występujących wad genetycznych, wiec zrobiliśmy badania genetyczne. Od sierpnia staramy się dalej i nie wychodzi. Trafiłam na to form, przypadkiem i mam wrażenie, ze nikogo tak nie rozumiem i nikt mnie tak nie zrozumie, jak wy. Z uporem maniaka sikam na testy i doszukuje się cieni, których nie ma 🤦‍♀️

reklama
u nas jest troszeczkę podobnie. Z tym, że śniadanie jemy razem, obiady robię ja albo robię 2, jeden dla mnie jeden dla niego, albo jem to co on (mięso, którego sama z siebie nie jem) a kolacje jemy zupełnie oddzielnie bo o zupełnie różnych porach
Dokładnie tak samo jest u nas, z tą różnicą, że śniadania razem tylko w weekendy i dni wolne.

Tak tak trzonujcie 😈 ale zawsze wiesz możesz zjeść a potem to zgubić i potem znowu zjeść 😁
nie no, jak jestem najedzona albo jakoś tak wieczorem, to mi się nie chce. Zdecydowanie najlepiej mi się trzonuj rano, w ciągu dnia, albo popołudniami (albo wszystkie opcje jednego dnia:D)

Cześć! Chciałbym do Was dołączyć, jeśli mogę :) Coś o mnie mam 32 lata, staramy się o bejbika od czerwca 2021 roku. W 2020 urodziłam Syna ❤️, a w czerwcu 2022 poroniłam w 8tc córkę, bardzo chciałam wiedzieć jakiej płci było dziecko i czy miało któraś z najczęściej występujących wad genetycznych, wiec zrobiliśmy badania genetyczne. Od sierpnia staramy się dalej i nie wychodzi. Trafiłam na to form, przypadkiem i mam wrażenie, ze nikogo tak nie rozumiem i nikt mnie tak nie zrozumie, jak wy. Z uporem maniaka sikam na testy i doszukuje się cieni, których nie ma 🤦‍♀️
o, czyli jak my wszystkie, po jakimś czasie głowa sama wytwarza cienie :D
Witaj! Dołączaj do nas :)

trafiłaś w dobre miejsce, zapraszamy :) kiedy testujesz w lutym?

Rozmowa była typowo koleżeńska 🥰
To jeszcze względnie 🙈.
Czasem nam kobietom jest ciężej faceta odgonić. Też miałam taką sytuację. Ja obrałam punkt, że próbowałam kolesiowi wytłumaczyć, że ma wszystko, a tego nie docenia. Nie wiem czy zrozumiał 😅 Ale mam nadzieję. Nie śledzę już go w żadnych socialach, zerwałam kontakty.

trafiłaś w dobre miejsce, zapraszamy :) kiedy testujesz w lutym?
Wybiorę się na betę w piątek bo w sobotę idziemy na imprezę i nie wiem, czy mogę pic😅 Okres mam dostać 14.02 lutego, owulacje chyba miałam 2.02 tak by wynikało z testów owulacyjnych i bolał mnie lewy jajnik, delikatnie w środę i mocniej już w czwartek. To moj pierwszy raz z testami owulacyjnymi, wiec nie mam takiego doświadczenia do końca. Mam nadzieje, ze jeśli się udało to w piątek się dowiem :)

reklama
Do góry