reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Cześć! Chciałbym do Was dołączyć, jeśli mogę :) Coś o mnie mam 32 lata, staramy się o bejbika od czerwca 2021 roku. W 2020 urodziłam Syna ❤️, a w czerwcu 2022 poroniłam w 8tc córkę, bardzo chciałam wiedzieć jakiej płci było dziecko i czy miało któraś z najczęściej występujących wad genetycznych, wiec zrobiliśmy badania genetyczne. Od sierpnia staramy się dalej i nie wychodzi. Trafiłam na to form, przypadkiem i mam wrażenie, ze nikogo tak nie rozumiem i nikt mnie tak nie zrozumie, jak wy. Z uporem maniaka sikam na testy i doszukuje się cieni, których nie ma 🤦‍♀️
Czeeeeść ❤️
Miło Cie poznać ciasteczkowy potworku 😊😊😊

reklama
Ja jak testowałam w sobotę to w pewnym momencie tak myślę: a może jest tu jakiś cień cienia? I po chwili sama do siebie: weź się babo w łeb walnij :D

Ja mam tryb pauzujący i czasem, jak już okres mi się spóźni jest takie:
Kufaa, no ale może? Ale Kufa, niemożliwe. Eee...może powinnam? 🙈 W sumie omijamy tylko płodne 😅

Cześć! Chciałbym do Was dołączyć, jeśli mogę :) Coś o mnie mam 32 lata, staramy się o bejbika od czerwca 2021 roku. W 2020 urodziłam Syna ❤️, a w czerwcu 2022 poroniłam w 8tc córkę, bardzo chciałam wiedzieć jakiej płci było dziecko i czy miało któraś z najczęściej występujących wad genetycznych, wiec zrobiliśmy badania genetyczne. Od sierpnia staramy się dalej i nie wychodzi. Trafiłam na to form, przypadkiem i mam wrażenie, ze nikogo tak nie rozumiem i nikt mnie tak nie zrozumie, jak wy. Z uporem maniaka sikam na testy i doszukuje się cieni, których nie ma 🤦‍♀️
Witaj 🙂

a mój stary twierdził, że nie lubi pomidorówki i nie chce, żebym mu robia. Potem się okazało, że nie lubi takiej, jaką jadł wcześniej, a moja mu smakuje :D
A jaką Ty robisz? Pod względem dziwności mojej orzechowej chyba nic nie przebije. Chociaż mam ochotę zrobić bardziej klasyczną.
Dzisiaj risotto zaprawię przecierem i suszonymi pomidorami, bo jakieś takie bez smaku.

reklama
Do góry