reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

W całości, czy zdrapałaś? Też tak czasem zrobię...
w całości poszły...
ale specjalnie czy przypadkiem?
jeden palec już mnie strasznie denerwował, bo odchodził i włosy mi tam zahaczały. No to jak jeden to już poszła resztą, ale ładnie płatami zeszła. Mam nadzieje, ze do środy mi się pazy nie połamią, bo mam swoje

reklama
A tak w ogóle to dzisiaj już testowałam, za 2 dni mam mieć okres, wiec już na niego cierpliwie czekam, bo niestety biało 😭😭😭 będę właśnie próbować teraz z temperaturą 🤷‍♀️
Ogólnie dzisiaj masakrycznie mnie to rozłożyło 😢 może macie jakie złote sposoby na poprawę humoru i chęci do dalszej walki? 😥❤️
nie mam. Jak potrzebujesz, to płacz. Nie ma co się wstrzymywać, uważam, że warto sobie pozwolić przeżyć niepowodzenie i nie dusic go w sobie. Mi pomaga przyjście okresu, przeżywam wtedy takie: "nowy cykl, nowa ja, nowa szansa", z reguły też wprowadzam coś nowego w każdym cyklu, co sprawia, że czuję, że coś zmieniłam i to może zaskoczy.

nie mam. Jak potrzebujesz, to płacz. Nie ma co się wstrzymywać, uważam, że warto sobie pozwolić przeżyć niepowodzenie i nie dusic go w sobie. Mi pomaga przyjście okresu, przeżywam wtedy takie: "nowy cykl, nowa ja, nowa szansa", z reguły też wprowadzam coś nowego w każdym cyklu, co sprawia, że czuję, że coś zmieniłam i to może zaskoczy.
Coś nowego, czyli na przykład? Nowe suple, nowe badania?

Ja se teraz kształt zmieniłam i długość (bardzo krótkie i kwadratowe) i mnie wkurza, że na bokach coś mi lakier schodzi. Przy szpicach nigdy tak nie miałam.
ja chciałam kwadraty, ale w sumie Stary powiedział, że mu się nie podobają, więc stwierdziłam, że zostane przy migdałach. Ale też chyba skróce i zrobię naturalniejsze, bo ostatnio miałam jak kula dyskotekowa

@Bolilol to gdzie Ty trzymasz te buciory? 🤩🤔
mają swój pokój 🤣
A tak poważnie, to mamy jeden wolny pokój, taki niezagospodarowany/gościnny i tam trzymam większość swoich pierdół. Jak będę w ciąży to nas czeka przemeblowanie tego pokoju pod pokój dla dziecka i rozniesienie tego wszystkiego po innych pomieszczeniach/przemeblowanie innych pomieszczeń

reklama
ja chciałam kwadraty, ale w sumie Stary powiedział, że mu się nie podobają, więc stwierdziłam, że zostane przy migdałach. Ale też chyba skróce i zrobię naturalniejsze, bo ostatnio miałam jak kula dyskotekowa
Ja zrobiłam kwadraty, ale nie takie "ostre", tylko zaokrąglone. Króciutkie, bo już mi sę znudziły długie, a u mnie takie spoko wyglądają, bo mam długą płytkę.
Mój Stary to w ogóle twierdzi, że po choooy maluję, ale ja lubię.

Do góry