reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Kurde, zrobiłam owulaki, dwa z tego samego moczu.
Babyplan premom oceniło na 0,47,
Domowe Laboratorium na 0,87 😂

I któremu teraz wierzyć? 😅

U mnie o 6 rano test 0,45 a o 10 już 1.01
Niby pozytyw ale u mnie pik jest zazwyczaj dość mocny ponad 1,4 i się zastanawiam czy będzie dzisiaj czy jutro bo kiedyś tak miałam ze jednego dnia był 1.15 wieczorem słabszy a następnego dnia dopiero 1,50 więc teraz siedzę i myślę 🤷‍♀️

Niby pozytyw ale u mnie pik jest zazwyczaj dość mocny ponad 1,4 i się zastanawiam czy będzie dzisiaj czy jutro bo kiedyś tak miałam ze jednego dnia był 1.15 wieczorem słabszy a następnego dnia dopiero 1,50 więc teraz siedzę i myślę 🤷‍♀️
Nie wiem nad czym tu myśleć. Bierz chłopa w obroty 😁

u mnie ostatnio pierwszy pozytywny był dopiero w dniu owu (a robiłam kilka dziennie), w dodatku w 10dc, więc jakoś im nie ufam juz - trzeba bzykać ile wlezie po prostu :D

Jakie plany na dzisiaj? Ja zaraz zbieram się na zakupy i do rodziców, stary znowu lekko „chory”, nawet lekarz go wczoraj nie przekonał, że jest zdrowy.
Ale nieeee, kaca absolutnie nie ma, absolutnie.
mój też taki chojrak czasem. Nie, ja nie mam kaca, po prostu boli mnie głowa, mięśnie i nie mogę się skupić :D

Jakie plany na dzisiaj? Ja zaraz zbieram się na zakupy i do rodziców, stary znowu lekko „chory”, nawet lekarz go wczoraj nie przekonał, że jest zdrowy.
Ale nieeee, kaca absolutnie nie ma, absolutnie.
Dziś 40 szwagra, idziemy do niego. Absolutnie dzisiaj nie sprzątam- tak pobieżnie, jedno pranie, umyłam blat w kuchni XD Wyprałam też włosy, teraz siedzę w maseczce nawilżającej i będę ogarniać ryło do mejkapu.
Wyskoczył mi pryszcz. Czy pryszcz na żuchwie to cionsz?

reklama
Dziś 40 szwagra, idziemy do niego. Absolutnie dzisiaj nie sprzątam- tak pobieżnie, jedno pranie, umyłam blat w kuchni XD Wyprałam też włosy, teraz siedzę w maseczce nawilżającej i będę ogarniać ryło do mejkapu.
Wyskoczył mi pryszcz. Czy pryszcz na żuchwie to cionsz?
Uh Huh Reaction GIF by Brett Eldredge

Do góry