Bolilol
Fanka BB :)
można to tak ująćYyy stary przetykał rurę i potrzebował Twojego wsparcia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można to tak ująćYyy stary przetykał rurę i potrzebował Twojego wsparcia?
Kurde, zrobiłam owulaki, dwa z tego samego moczu.
Babyplan premom oceniło na 0,47,
Domowe Laboratorium na 0,87
I któremu teraz wierzyć?
Nie wiem nad czym tu myśleć. Bierz chłopa w obrotyU mnie o 6 rano test 0,45 a o 10 już 1.01
Niby pozytyw ale u mnie pik jest zazwyczaj dość mocny ponad 1,4 i się zastanawiam czy będzie dzisiaj czy jutro bo kiedyś tak miałam ze jednego dnia był 1.15 wieczorem słabszy a następnego dnia dopiero 1,50 więc teraz siedzę i myślę
u mnie ostatnio pierwszy pozytywny był dopiero w dniu owu (a robiłam kilka dziennie), w dodatku w 10dc, więc jakoś im nie ufam juz - trzeba bzykać ile wlezie po prostuU mnie o 6 rano test 0,45 a o 10 już 1.01
Niby pozytyw ale u mnie pik jest zazwyczaj dość mocny ponad 1,4 i się zastanawiam czy będzie dzisiaj czy jutro bo kiedyś tak miałam ze jednego dnia był 1.15 wieczorem słabszy a następnego dnia dopiero 1,50 więc teraz siedzę i myślę
Cały czas wracam do swojego pomysłu żeby owu można było zamawiać na konkretną datę i godzinę, tzn. zastrzyk i od razu jest .u mnie ostatnio pierwszy pozytywny był dopiero w dniu owu (a robiłam kilka dziennie), w dodatku w 10dc, więc jakoś im nie ufam juz - trzeba bzykać ile wlezie po prostu
mój też taki chojrak czasem. Nie, ja nie mam kaca, po prostu boli mnie głowa, mięśnie i nie mogę się skupićJakie plany na dzisiaj? Ja zaraz zbieram się na zakupy i do rodziców, stary znowu lekko „chory”, nawet lekarz go wczoraj nie przekonał, że jest zdrowy.
Ale nieeee, kaca absolutnie nie ma, absolutnie.
Dziś 40 szwagra, idziemy do niego. Absolutnie dzisiaj nie sprzątam- tak pobieżnie, jedno pranie, umyłam blat w kuchni XD Wyprałam też włosy, teraz siedzę w maseczce nawilżającej i będę ogarniać ryło do mejkapu.Jakie plany na dzisiaj? Ja zaraz zbieram się na zakupy i do rodziców, stary znowu lekko „chory”, nawet lekarz go wczoraj nie przekonał, że jest zdrowy.
Ale nieeee, kaca absolutnie nie ma, absolutnie.
Dziś 40 szwagra, idziemy do niego. Absolutnie dzisiaj nie sprzątam- tak pobieżnie, jedno pranie, umyłam blat w kuchni XD Wyprałam też włosy, teraz siedzę w maseczce nawilżającej i będę ogarniać ryło do mejkapu.
Wyskoczył mi pryszcz. Czy pryszcz na żuchwie to cionsz?