LadyCaro
Fanka BB :)
dzięki, fajnie, cała nadzieja w pizdu. Ale Stary ma, to może jeszcze jest szansa?Jak nie masz pryszcza to nie cionsz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, fajnie, cała nadzieja w pizdu. Ale Stary ma, to może jeszcze jest szansa?Jak nie masz pryszcza to nie cionsz
Zależy gdziedzięki, fajnie, cała nadzieja w pizdu. Ale Stary ma, to może jeszcze jest szansa?
no tak przy ustachZależy gdzie
Rany! Jaka Ty pracowita! Ja jeszcze w piżamieHejka w sobotę, ja dzis tryb sprzątanie, pranie i gotowanie... Zakupy już za mną i salon z kuchnią gotowe, mam nadzieję że uda mi się usiąść zanim mąż wróci z fuszki zatem fajnej soboty girls
W końcu dzieć wspólny, więc musi się liczyć!dzięki, fajnie, cała nadzieja w pizdu. Ale Stary ma, to może jeszcze jest szansa?
Noo niech będzie tym razemno tak przy ustach
Ja też jeszcze nic nie zrobilamRany! Jaka Ty pracowita! Ja jeszcze w piżamie
Cionsz bankowo!ej w ogóle dziwy jakieś, jestem po owulce i mi się bzykać chce! zawsze seks po owulce mógł nie istnieć