G
guest-1716035268
Gość
zdradzę Wam sekret góry od pidżamy nie widać pod bluza to są plusy zakupów w zimę z rańcaRany! Jaka Ty pracowita! Ja jeszcze w piżamie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdradzę Wam sekret góry od pidżamy nie widać pod bluza to są plusy zakupów w zimę z rańcaRany! Jaka Ty pracowita! Ja jeszcze w piżamie
ej ja jak wczoraj wróciłam z pracy to mój mąż jeszcze na ome office siedział w piżamie i przyrzekam, że pachniał SPANIEMzdradzę Wam sekret góry od pidżamy nie widać pod bluza to są plusy zakupów w zimę z rańca
Magiczny Luty jak nicej w ogóle dziwy jakieś, jestem po owulce i mi się bzykać chce! zawsze seks po owulce mógł nie istnieć
pogoda w sam raz na bliskość z kołdrą, mój wczoraj też pół dnia się lenił bo miał wolne, więc miałam podobnie po powrocieej ja jak wczoraj wróciłam z pracy to mój mąż jeszcze na ome office siedział w piżamie i przyrzekam, że pachniał SPANIEM
Ile masz dpo?To były jakie ,,zwidowe” kreski
Biel i bel
9-10Ile masz dpo?
Ja dzisiaj jak nigdy nasikalam na 4 testyale bym sobie osikała coś. A tu dopiero 4dpo xD
Ja ostatnio dotarłam do najwyższego poziomu żenady… zamówiłam sobie na Allegro 10 testów. I tak kurła od 5 dpo do 12go jak jebnieta sikałam Jak jeszcze raz wpadnę na taki pomysł to się wybiorę do specjalistyale bym sobie osikała coś. A tu dopiero 4dpo xD